פודינג אורז ללא גלוטן
2019-08-26- רמת קושי:קל
- Add to favorites
הוראות
- טוחנים בעזרת מטחנת תבלינים או בעזרת מכתש ועלי את האורז.
- בסיר על להבה נמוכה ממסים את החמאה, לאחר כדקה (יש לשים לב שהחמאה לא רותחת), מוסיפים את האורז הטחון וקמח השקדים ומבשלים כ 2 דקות.
- מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. חשוב מאוד לערבב מידי פעם
- מוסיפים את מי הוורדים
- מצננים היטב ומעבירים כ -שעתיים למקרר או 20-25 למקפיא.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe