פודינג אורז ללא גלוטן

2019-08-26
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
Print Recipe
    זמן הכנה
    30 דקות
    זמן המתנה
    7 שעות
    זמן הכנה
    30 דקות
    זמן המתנה
    7 שעות
    גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
    Print Recipe
      זמן הכנה
      30 דקות
      זמן המתנה
      7 שעות
      זמן הכנה
      30 דקות
      זמן המתנה
      7 שעות
      מרכיבים
      מנות:
      הוראות
      1. טוחנים בעזרת מטחנת תבלינים או בעזרת מכתש ועלי את האורז.
      2. בסיר על להבה נמוכה ממסים את החמאה, לאחר כדקה (יש לשים לב שהחמאה לא רותחת), מוסיפים את האורז הטחון וקמח השקדים ומבשלים כ 2 דקות.
      3. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. חשוב מאוד לערבב מידי פעם
      4. מוסיפים את החלב המשומר, הציפורן וגרגירי ההל. מבשלים על אש בינונית/נמוכה כ-10 דקות. גם כאן, חשוב לא לשכוח לערבב מידי פעם.
      5. מוסיפים את מי הוורדים
      6. מצננים היטב ומעבירים כ -שעתיים למקרר או 20-25 למקפיא.
      7. מגישים קר מאוד עם בננות או כל תוספת נפלא האחרת מעל
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe