fbpx

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

2015-09-24
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן.

קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו.

לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה וכד’

אז המון תודה לחגית שהם על מתכון נפלא ובתאבון לכולם.

שי ללא גלוטן

 

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם
Print Recipe
מנות
1 תבנית 26
מנות
1 תבנית 26
קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם
Print Recipe
מנות
1 תבנית 26
מנות
1 תבנית 26
מרכיבים
בצק פריך לתבנית בקוטר 26
מלית בטטה/ברוקולי עם גבינת עזים
מנות: תבנית 26
הוראות
בצק הקיש
  1. לערבב הכל במעבד מזון בפולסים עד שנוצר בצק (לא ללוש יותר מדי)
  2. לעטוף בניילון נצמד ומקרר לשעה שעתיים!
מלית נוזלית (לבטטה ולברוקולי)
  1. בקערה לשים שמנת לבישול , ביצה, רבע כוס חלב, שום כתוש, מלח ופלפל.
  2. לערבב היטב.
בטטה וגבינת עזים
  1. לחתוך בטטה לקוביות לתבל בשמן זית ורוזמרין ולאפות בתנור עד לריכוך 180 מעלות (כ-15 דקות)
  2. לקרר בצד.
ברוקולי וגבינת עזים
  1. להרתיח במים את ה ברוקולי לכמה דקות
הרכבת המנות
  1. לרדד בצק ולשים בתוך תבנית של קיש...לחורר במזלג את הבצק.
  2. לשים עליו חתיכות גבינת עזים ואת הבטטה או הברוקולי.
  3. לשפוך את המלית הנוזלית (קבוצה 1) על גבינת העזים והבטטה או הברוקולי.
  4. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בערך ל30-40 דקות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

2015-09-24
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן.

קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו.

לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה וכד’

אז המון תודה לחגית שהם על מתכון נפלא ובתאבון לכולם.

שי ללא גלוטן

 

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם
Print Recipe
מנות
1 תבנית 26
מנות
1 תבנית 26
קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם
Print Recipe
מנות
1 תבנית 26
מנות
1 תבנית 26
מרכיבים
בצק פריך לתבנית בקוטר 26
מלית בטטה/ברוקולי עם גבינת עזים
מנות: תבנית 26
הוראות
בצק הקיש
  1. לערבב הכל במעבד מזון בפולסים עד שנוצר בצק (לא ללוש יותר מדי)
  2. לעטוף בניילון נצמד ומקרר לשעה שעתיים!
מלית נוזלית (לבטטה ולברוקולי)
  1. בקערה לשים שמנת לבישול , ביצה, רבע כוס חלב, שום כתוש, מלח ופלפל.
  2. לערבב היטב.
בטטה וגבינת עזים
  1. לחתוך בטטה לקוביות לתבל בשמן זית ורוזמרין ולאפות בתנור עד לריכוך 180 מעלות (כ-15 דקות)
  2. לקרר בצד.
ברוקולי וגבינת עזים
  1. להרתיח במים את ה ברוקולי לכמה דקות
הרכבת המנות
  1. לרדד בצק ולשים בתוך תבנית של קיש...לחורר במזלג את הבצק.
  2. לשים עליו חתיכות גבינת עזים ואת הבטטה או הברוקולי.
  3. לשפוך את המלית הנוזלית (קבוצה 1) על גבינת העזים והבטטה או הברוקולי.
  4. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בערך ל30-40 דקות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות מתכון

תגובות (2)

  1. posted by זאב on יוני 6, 2019

    הי,
    א. תודה על המתכון.
    ב. האם ניתן לשים קמח אחר במקום קמח קונדיטור? (למשל, קמח תפו”א או להכפיל כמות של קמח טפיוקה)

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on אוקטובר 5, 2019

      היי זאב,
      כן אין בעיה להחליף את העמילנים בעמילן אחר. הקונדיטור הוא עמילן לכל דבר ולכן אין בעיה להשתמש בו כתחליף לעמילן אחר.
      שי

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe