פאי תפוח בדבש וקרם שקדים עם שטרוייזל קראנצ'י
2019-08-31- רמת קושי:בנוני
- Add to favorites
פאי מושלם כקינוח לראש השנה והאמת ? לכל השנה...
פאי תפוחים עם קרם שקדים ושטרוייזל קראנצ'י, בניחוח משכר וללא גלוטן מיותר לציין.
ניתן להכין מקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או מקמח מיקס טף מסדרת "שי של הטבע"
מנות | זמן הכנה |
6 מנות אישיות | 30 דקות |
זמן בישול |
30 דקות |
|
|
פאי מושלם כקינוח לראש השנה והאמת ? לכל השנה...
פאי תפוחים עם קרם שקדים ושטרוייזל קראנצ'י, בניחוח משכר וללא גלוטן מיותר לציין.
ניתן להכין מקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או מקמח מיקס טף מסדרת "שי של הטבע"
|
מרכיבים
בצק
- 200 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 3 גרם שמרים יבשים
- 1 יח' ביצה גודל L
- 25 CC חלב
- 35 גרם אבקת סוכר
- 1/2 לימון מיץ לימון מיץ מחצי לימון
- 120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 1/2 כפית מלח
מלית תפוחי עץ
- 2 יח' תפוח עץ חמצמץ
- 40 גרם סוכר
- 30 גרם דבש
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 10 גרם חמאה
- חופן צימוקים
מלית שקדים
- 100 גרם קמח שקדים - שי של הטבע
- 100 גרם סוכר
- 120 גרם חלב
- 1/2 כפית תמצית ווניל
- 1/2 יח' מיץ לימון מיץ מחצי לימון
- 25 גרם חמאה
שטרוייזל
- 90 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 40 גרם חמאה
- 40 גרם סוכר
- 1/2 כפית אבקת אפיה
מנות: מנות אישיות
הוראות
מלית תפו"ע
- מחממים מחבת על אש בינונית ומבשלים הכל יחדיו עד שהתפוחים מתרככים. מצננים בצד
בצק
- מכניסים את כל ה"יבשים" לקערת מערבל עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות בינונית.
- מוסיפים קוביות חמאה בטמפ' החדר
- מוסיפים נוזלים עד הגעה לבצק רך ומעט רטוב ודביק עוטפים בניילון ומכניסים למקרר
קרם שקדים
- מרתיחים חלב וחמאה
- מוסיפים את כל הרכיבים מבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מסמיך.
שטרוייזל
- מכניסים כל ה"יבשים" לקערה מוסיפים את קוביות החמאה הקרות יוצרים פירורים על ידי חיכוך החומרים בין כפות הידיים. מכניסים למקרר
הרכבת המנה
- מניחים עיגול בתחתית רינג האפייה (גם תבנית סופלה תתאים)
- מוספים שכבת בצק נוספת
- אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות לכ- 30 דק' עד הזהבה
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe