Loader

עוגת שוקולד לפסח באדיבות "מה בסיר"

2015-03-22

לא נמצאו תמונות נוספות.

אז מי אמר שבפסח אין דברים טעימים ? הנה מתכון לעוגת שוקולד מדהימה כשרה לפסח ומתאימה לאלרגניים לגלוטן.

והפעם תורם של מה בסיר, אתר למתכונים לחלוק איתנו מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן שכמובן גם כשרה לפסח.

אז, המון תודה לאתר המתכונים מה בסיר וכולם כמובן מוזמנים להכנס ולהנות מהאתר.

שי ללא גלוטן

 

עוגת שוקולד לפסח באדיבות "מה בסיר"
Print Recipe
עוגת שוקולד לפסח באדיבות "מה בסיר"
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. נכניס אל מעבד מזון 250 גרם סוכר , שקדים , שוקולד , ואת האבקת אפייה ונרסק הכל עד שנקבל פירורים גדולים.
  2. נקציף ביחד את החלמונים והחמאה , ואז נוסיף את החלב - ונקפל אל תערובת השוקולד.
  3. בשלב הזה נקציף חלבונים עם ה50 גרם סוכר שנשאר לנו עד שנקבל קצף יציב - ונקפל אל תוך התערובת.
  4. נמרח תבנית קפיצית 26 בקצת חמאה.
  5. נפזר טיפה סוכר - וננער את המיותר.
  6. נשפוך אל תוך התבנית את התערובת , ונכניס אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כשעה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

עוגת שוקולד לפסח באדיבות "מה בסיר"

2015-03-22

לא נמצאו תמונות נוספות.

אז מי אמר שבפסח אין דברים טעימים ? הנה מתכון לעוגת שוקולד מדהימה כשרה לפסח ומתאימה לאלרגניים לגלוטן.

והפעם תורם של מה בסיר, אתר למתכונים לחלוק איתנו מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן שכמובן גם כשרה לפסח.

אז, המון תודה לאתר המתכונים מה בסיר וכולם כמובן מוזמנים להכנס ולהנות מהאתר.

שי ללא גלוטן

 

עוגת שוקולד לפסח באדיבות "מה בסיר"
Print Recipe
עוגת שוקולד לפסח באדיבות "מה בסיר"
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. נכניס אל מעבד מזון 250 גרם סוכר , שקדים , שוקולד , ואת האבקת אפייה ונרסק הכל עד שנקבל פירורים גדולים.
  2. נקציף ביחד את החלמונים והחמאה , ואז נוסיף את החלב - ונקפל אל תערובת השוקולד.
  3. בשלב הזה נקציף חלבונים עם ה50 גרם סוכר שנשאר לנו עד שנקבל קצף יציב - ונקפל אל תוך התערובת.
  4. נמרח תבנית קפיצית 26 בקצת חמאה.
  5. נפזר טיפה סוכר - וננער את המיותר.
  6. נשפוך אל תוך התבנית את התערובת , ונכניס אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כשעה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי