Loader

עוגת תפוזים ללא גלוטן

2014-11-05

עוגת תפוזים ללא גלוטן

עוגה קלה, פשוטה וטעימה שאפשר לעשות עם מיץ תפוזים סחוט או עם מיץ 100% טבעי.

שי ללא גלוטן

עוגת תפוזים
Print Recipe
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
עוגת תפוזים
Print Recipe
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
מרכיבים
מנות: תבניות אינגליש קייק
הוראות
  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוה.
  3. אחרי 5-6 מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את כל החומרים(קודם את הקשים ואח"כ את הנוזלים).
  4. מערבבים עוד דקה או שתיים במיקסר על מהירות נמוכה ולתבנית.
  5. אופים כ-40 דקות(תוקעים קיסם באמצע וכל הטריקים הידועים).
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by ורדית לרר on 26/12/2015

    הי שי.במה אפשר להמיר את קמח השקדים במתכון של עוגת התפוזים

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 27/12/2015

      בעיקרון בכל קמח שאינו עמילן ויש לו טעם המשתלב עם העוגה כגון דוחן, דורה, אורז מלא, קוקוס וכד'

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

עוגת תפוזים ללא גלוטן

2014-11-05

עוגת תפוזים ללא גלוטן

עוגה קלה, פשוטה וטעימה שאפשר לעשות עם מיץ תפוזים סחוט או עם מיץ 100% טבעי.

שי ללא גלוטן

עוגת תפוזים
Print Recipe
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
עוגת תפוזים
Print Recipe
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
40 דקות
מרכיבים
מנות: תבניות אינגליש קייק
הוראות
  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוה.
  3. אחרי 5-6 מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את כל החומרים(קודם את הקשים ואח"כ את הנוזלים).
  4. מערבבים עוד דקה או שתיים במיקסר על מהירות נמוכה ולתבנית.
  5. אופים כ-40 דקות(תוקעים קיסם באמצע וכל הטריקים הידועים).
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן