5 נובמבר, 2014
עוגת תפוזים ללא גלוטן

עוגת תפוזים ללא גלוטן
עוגה קלה, פשוטה וטעימה שאפשר לעשות עם מיץ תפוזים סחוט או עם מיץ 100% טבעי.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כוס מיץ תפוזים ( סחוט טבעי)
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס קמח שקדים
- 1 כוס קמח דוחן
- 1/2 כוס קמח טפיוקה
מנות: תבניות אינגליש קייק
הוראות
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות גבוה.
- אחרי 5-6 מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את כל החומרים(קודם את הקשים ואח"כ את הנוזלים).
- מערבבים עוד דקה או שתיים במיקסר על מהירות נמוכה ולתבנית.
- אופים כ-40 דקות(תוקעים קיסם באמצע וכל הטריקים הידועים).
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
2 thoughts
הי שי.במה אפשר להמיר את קמח השקדים במתכון של עוגת התפוזים
בעיקרון בכל קמח שאינו עמילן ויש לו טעם המשתלב עם העוגה כגון דוחן, דורה, אורז מלא, קוקוס וכד'