fbpx

גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון

Comments : 2 Posted in : הגלידרייה של שקד, מתכונים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , , , , ,

גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
Print Recipe
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
Print Recipe
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת עמידה.
  2. מוסיפים לקצפת שנוצרה את החלב והחלב המשומר, תוך כדי ערבוב של התערובת.
  3. טוחנים את הפירות, עד שמתקבלת עיסה חלקה. מוסיפים את התערובת, ביחד עם הדבש והקינמון, לשמנת.
  4. מכניסים את הבלילה שנוצרה לקופסה מתאימה למקפיא למשך כ-7 שעות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

2s COMMENTS

2 thoughts

  • רחל דשא
    ספטמבר 2, 2019 at 10:00 pm

    מעורר תאבון.רוצה כבר לטעום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *