Loader

גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון

2019-08-26
גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
Print Recipe
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
Print Recipe
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת עמידה.
  2. מוסיפים לקצפת שנוצרה את החלב והחלב המשומר, תוך כדי ערבוב של התערובת.
  3. טוחנים את הפירות, עד שמתקבלת עיסה חלקה. מוסיפים את התערובת, ביחד עם הדבש והקינמון, לשמנת.
  4. מכניסים את הבלילה שנוצרה לקופסה מתאימה למקפיא למשך כ-7 שעות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by רחל דשא on 02/09/2019

    מעורר תאבון.רוצה כבר לטעום.

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן