גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
2019-08-26- רמת קושי למתכון:קל
- Prep Time : 0m
- Cook Time : 0m
- Ready In : 0m
הוראות
- מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת עמידה.
- מוסיפים לקצפת שנוצרה את החלב והחלב המשומר, תוך כדי ערבוב של התערובת.
- טוחנים את הפירות, עד שמתקבלת עיסה חלקה. מוסיפים את התערובת, ביחד עם הדבש והקינמון, לשמנת.
- מכניסים את הבלילה שנוצרה לקופסה מתאימה למקפיא למשך כ-7 שעות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
posted by רחל דשא on ספטמבר 2, 2019
מעורר תאבון.רוצה כבר לטעום.
posted by שי ללא גלוטן on אוקטובר 1, 2019
תודה 🙂