גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון
2019-08-26- רמת קושי:קל
- Add to favorites
הוראות
- מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת עמידה.
- מוסיפים לקצפת שנוצרה את החלב והחלב המשומר, תוך כדי ערבוב של התערובת.
- טוחנים את הפירות, עד שמתקבלת עיסה חלקה. מוסיפים את התערובת, ביחד עם הדבש והקינמון, לשמנת.
- מכניסים את הבלילה שנוצרה לקופסה מתאימה למקפיא למשך כ-7 שעות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by רחל דשא on 02/09/2019
מעורר תאבון.רוצה כבר לטעום.
posted by שי ללא גלוטן on 01/10/2019
תודה 🙂