אוזני המן במילוי פסטו קשיו
2020-02-01
מרכיבים
לבצק
- 200 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 1/2 שקית סוכר ווניל
- 50 גרם אבקת סוכר
- 30 גרם קמח שקדים - שי של הטבע
- 100 גרם חמאה קרה מאוד
- 2 יח' ביצה
למילית
- 6 כפות קשיו לא קלוי
- 2 כף אגוז מלך טחון
- 1/2 כפית קינמון
- 2 כפית אבקת סוכר
- קמצוץ מלח
מנות: יח'
הוראות
לבצק
- לחתוך את החמאה לקוביות.
- במעבד מזון עם להב מתכת לשים את כל היבשים קוביות החמאה ולערבב עד קבלת פירורים.
- להוסיף ביצה ולערבב קלות עם פולסים קצרים את הבצק.
- לשטח, לעטוף בניילון נצמד ולשים כחצי שעה במקרר.
הרכבת המנה
- משטחים דק את הבצק על נייר אפיה מעט מקומח.
- בעזרת קורצן עגול קורצים את הבצק.
- בעזרת האצבע מרטיבים מעט את הדפנות של העיגול ועושים צורת משולש. במידה והמשולש לא נסגר טוב, מרטיבים את האצבע במים וסוגרים את הבצק.
- מקררים את אוזני המן כ 15-20 דקות לפני אפיה. בינתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
- מכניסים לתנור לכ 8-10 דקות תלוי בתנור. מוציאים, מצננים וטורפים!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe