אוזני המן במילוי פסטו קשיו

2020-02-01
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
מזמן אוזני המן הם לא “סתם” אוזני המן עם תמרים או שוקולד. אוזני המן מושלמים מבצק פריך עם קמח רב תכליתי מסדרת הקמחים של “שי של הטבע” בתוספת של קמח שקדים ומילוי של פסטו קשיו, טעים ומושלם בדיוק כמו שזה נשמע 🙂

בתאבון, שי ללא גלוטן

אוזני המן במילוי פסטו קשיו
Print Recipe
אוזני המן שקדים במילוי פסטו קשיו:
מנות זמן הכנה
20-25 יח' 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
20-25 יח' 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
אוזני המן במילוי פסטו קשיו
Print Recipe
אוזני המן שקדים במילוי פסטו קשיו:
מנות זמן הכנה
20-25 יח' 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
20-25 יח' 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מרכיבים
לבצק
למילית
מנות: יח'
הוראות
לבצק
  1. לחתוך את החמאה לקוביות.
  2. במעבד מזון עם להב מתכת לשים את כל היבשים קוביות החמאה ולערבב עד קבלת פירורים.
  3. להוסיף ביצה ולערבב קלות עם פולסים קצרים את הבצק.
  4. לשטח, לעטוף בניילון נצמד ולשים כחצי שעה במקרר.
מלית
  1. למעוך הכל היטב במעבד המזון או במכתש ועלי.
הרכבת המנה
  1. משטחים דק את הבצק על נייר אפיה מעט מקומח.
  2. בעזרת קורצן עגול קורצים את הבצק.
  3. שמים את המילוי הרצוי במרכז
  4. בעזרת האצבע מרטיבים מעט את הדפנות של העיגול ועושים צורת משולש. במידה והמשולש לא נסגר טוב, מרטיבים את האצבע במים וסוגרים את הבצק.
  5. מקררים את אוזני המן כ 15-20 דקות לפני אפיה. בינתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
  6. מכניסים לתנור לכ 8-10 דקות תלוי בתנור. מוציאים, מצננים וטורפים!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe