מגולגלות קינדר
2023-11-20- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
טנרד חדש ומגניב – מגולגלות קינדר והפעם ללא גלוטן – מיותר לציין.
אז מה זה הטרנד הזה? עוגיות מגולגלות קקאו במילוי ממרח שוקולד לבן (אני בחרתי בשוקולד אגוזי לוז) ואצבעות קינדר.
איך ולמה הם כבשו את הרשת כל כך מהר? פשוט…הן טעימות בטירוף, יפות בטירוף והכי הכי חשוב קלות להכנה שגם כל ילד יכול להכין לבד בלי שום עזרה.
אז על מנת להפוך את הקל לקל עוד יותר אני משתמש בתערובת להכנת עוגת שוקולד מסדרת שי של הטבע. תערובת המכילה כבר אבקת אפיה, סוכר, ווניל וכמובן קקאו איכותי שנותן טעם שוקולדי עמוק ודומיננטי.
מרכיבים
- 1 שקית תערובת עוגת שוקולד - שי של הטבע 400 גר'
- 100 גרם חמאה בטמפ` החדר
- 50 גרם / מ"ל מיץ תפוזים / חלב רבע כוס
- 50 גרם / מ"ל שמן רבע כוס
- 1 חבילה אצבעות קינדר 12 יחידות
- 4-5 כפות ממרח שוקולד לבן או שוקולד אגוזי לוז
- אבקת סוכר
מנות: יחידות
הוראות
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הרטובים (מיץ / חלב) ושמן
- מוסיפים את הקמח ואח"כ את החמאה ומערבבים בהתחלה על מהירות נמוכה.
- מגבירים את המהירות (בינוני) ומערבבים עוד דקה/שתיים. נקבל בצק פרורים ולא אחיד! לא לדאוג, הכל בסדר.
- מוציאים את הבצק, מאחדים אותו ביד (הבצק מאוד שומני) מרדדים מעט על ניילון נצמד, עוטפים ומנחים כ10 עד 15 דקות במקרר
- מוציאים מהמקרר מניחים את הבצק על נייר אפיה ומכסים עם עוד נייר אפיה את חלקו העליון של הבצק.
- בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לריבוע בגודל נייר האפייה. נסיר את הנייר האפייה העליון, נמרח את ממרח השוקולד על כל הבצק ונסדר שורה של אצבעות קינדר במרכז הבצק.
- סוגרים את הבצק כמו מעטפה (מצד אחד מעל אצבעות הקינדר ומהצד השני מעל הצד שסגרנו) הרמת הבצק תעשה בעזרת הרמת נייר האפיה (כמו שמכינים סושי) ולא הרמה של הבצק לבד.
- מחזירים למקרר לכ - 15 דקות ובינתיים מחממים את התנור ל 200 מעלות.
- מוציאים מהמקרר, נחרוץ מעט את הבצק בין אצבעות הקינדר ועד כ 1/3 מעובי הבצק.
- אופים כ 25 דקות
- מוציאים, מצננים, פורסים לפי החריצים שחרצנו, אבקת סוכר ויאללה חגיגה!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe