אזני המן בלי מאמץ
2022-02-26- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
מזמן אוזני המן הם לא "סתם" אוזני המן עם תמרים או שוקולד.
אוזני המן מושלמים מבצק פריך עם קמח רב תכליתי מסדרת הקמחים של "שי של הטבע" בתוספת של קמח שקדים ומילוי של פסטו קשיו, טעים ומושלם בדיוק כמו שזה נשמע 🙂
בתאבון,
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 450 גרם תערובת אוזני המן - שי של הטבע
- 200 גרם חמאה קרה מאוד
- 1 יח' ביצה
- 1 כף מים קרים מאוד במידת הצורך
מנות: יח'
הוראות
לבצק
- לחתוך את החמאה לקוביות.
- במעבד מזון עם להב מתכת לשים את כל היבשים קוביות החמאה ולערבב עד קבלת פירורים.
- להוסיף ביצה לערבב קלות עם פולסים קצרים את הבצק. במידה והבצק יבש להוסיף כף מים קרים
- לשטח, לעטוף בניילון נצמד ולשים כחצי שעה במקרר.
הרכבת המנה
- משטחים דק את הבצק על נייר אפיה מעט מקומח.
- בעזרת האצבע מרטיבים מעט את הדפנות של העיגול ועושים צורת משולש. במידה והמשולש לא נסגר טוב, מרטיבים את האצבע במים וסוגרים את הבצק.
- מקררים את אוזני ההמן כ 15-20 דקות לפני אפיה. בנתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
- מכניסים לתנור לכ 8-10 דקות תלוי בתנור. מוציאים, מצננים וטורפים!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe