אוזני המן במילוי פסטו קשיו
2020-02-01מזמן אוזני המן הם לא "סתם" אוזני המן עם תמרים או שוקולד.
אוזני המן מושלמים מבצק פריך עם קמח רב תכליתי מסדרת הקמחים של "שי של הטבע" בתוספת של קמח שקדים ומילוי של פסטו קשיו, טעים ומושלם בדיוק כמו שזה נשמע 🙂
בתאבון,
שי ללא גלוטן
מרכיבים
לבצק
- 200 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 1/2 שקית סוכר ווניל
- 50 גרם אבקת סוכר
- 30 גרם קמח שקדים - שי של הטבע
- 100 גרם חמאה קרה מאוד
- 2 יח' ביצה
למילית
- 6 כפות קשיו לא קלוי
- 2 כף אגוז מלך טחון
- 1/2 כפית קינמון
- 2 כפית אבקת סוכר
- קמצוץ מלח
מנות: יח'
הוראות
לבצק
- לחתוך את החמאה לקוביות.
- במעבד מזון עם להב מתכת לשים את כל היבשים קוביות החמאה ולערבב עד קבלת פירורים.
- להוסיף ביצה ולערבב קלות עם פולסים קצרים את הבצק.
- לשטח, לעטוף בניילון נצמד ולשים כחצי שעה במקרר.
הרכבת המנה
- משטחים דק את הבצק על נייר אפיה מעט מקומח.
- בעזרת קורצן עגול קורצים את הבצק.
- בעזרת האצבע מרטיבים מעט את הדפנות של העיגול ועושים צורת משולש. במידה והמשולש לא נסגר טוב, מרטיבים את האצבע במים וסוגרים את הבצק.
- מקררים את אוזני המן כ 15-20 דקות לפני אפיה. בינתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
- מכניסים לתנור לכ 8-10 דקות תלוי בתנור. מוציאים, מצננים וטורפים!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe