רולדת תמרים ללא גלוטן
2019-06-01- רמת קושי:בנוני, קל
-
Add to favorites
עוד מתכון של חביבת האתר אפרת סלוצקין – קצפת המופלאה.
הפעם מתכון לט"ו בשבט, אבל ללא צל של ספק רולדות תמרים שמתאימות לכ השנה וללא גלוטן מיותר לציין.
את התמרים אפשר כמובן להחליף בכל דבר אחר, שוקולד ללא גלוטן, ממרח חלבה ללא גלוטן, ממרח שקדים ללא גלוטן או כל דבר אחר.
אז שוב, תודה ע נ ק י ת לאפרת על כל המתכונים!!
בתאבון,
שי ללא גלוטן
מרכיבים
מלית
מנות: רולדות
הוראות
- ללוש את כל חומרי הבצק עד קבלת עיסה אחידה והומוגנית. את הנוזלים יש לשים בהדרגה.
- לכדרר לכדור, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה .
- לרדד את הבצק על נייר אפיה למרוח ממרח תמרים ואגוזים.
- מגלגלים את הבצק עם המלית לצורת רולדה. הגלגול הנוח ביותר יהיה כמו הכנת סושי, כלומר יש להרים את הבצק בעזרת נייר האפיה ולגלגל. הרמת הבצק ללא נייר האפיה, עלולה לקרוע את הבצק. כמובן שאנו רק נעזרים בנייר אפיה להרמת הבצק ולא משאירים את הנייר ברולדה.
- לאפות כ-30 דקת בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות.
- להוציא, לצנן על רשת צינון ולפזר מעל אבקת סוכר.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe