אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן
2020-02-01- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
מזמן אוזני המן הם לא "סתם" אוזני המן עם תמרים או שוקולד.
אוזני המן מושלמים מבצק פריך עם קמח רב תכליתי מסדרת הקמחים של "שי של הטבע" בתוספת של קמח שקדים ומילוי של פסטו קשיו, טעים ומושלם בדיוק כמו שזה נשמע 🙂
בתאבון,
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 200 גרם קמח מיקס טף - שי של הטבע
- 30 גרם קקאו
- 30 גרם קמח שקדים - שי של הטבע
- 1/2 שקית סוכר ווניל
- 50 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם חמאה קרה מאוד
- 1/2 יח' ביצה שוברים ביצה, טורפים ומשתמשים בחצי
- 1 כף מים קרים מאוד
- 1 חבילה שוקולד לבן
מנות: יח'
הוראות
לבצק
- לחתוך את החמאה לקוביות.
- במעבד מזון עם להב מתכת לשים את כל היבשים קוביות החמאה ולערבב עד קבלת פירורים.
- להוסיף ביצה + המים ולערבב קלות עם פולסים קצרים את הבצק.
- לשטח, לעטוף בניילון נצמד ולשים כחצי שעה במקרר.
הרכבת המנה
- משטחים דק את הבצק על נייר אפיה מעט מקומח.
- אחרי שיש לנו עיגולי בצק , מניחים במרכז כל אחד - קוביית שוקולד לבן.
- בעזרת האצבע מרטיבים מעט את הדפנות של העיגול ועושים צורת משולש. במידה והמשולש לא נסגר טוב, מרטיבים את האצבע במים וסוגרים את הבצק.
- מקררים את אוזני ההמן כ 15-20 דקות לפני אפיה. בנתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
- מכניסים לתנור לכ 8-10 דקות תלוי בתנור. מוציאים, מצננים וטורפים!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe