Loader

קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך

2015-02-02

קינוח פשוט ונפלא וללא גלוטן מיותר לציין.

אין בעיה להחליף את התותים לפרי עונה אחר. כמובן שעדיף משהו שהוא מעט חמצמץ כגון קווי או משהו בסגנון, אבל מבטיח לכם שזה הולך נפלא עם הכל.

שי ללא גלוטן

קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
Print Recipe
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
Print Recipe
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
מרכיבים
קרם שוקולד
רוטב
פרורים
מנות: מנות
הוראות
  1. מחממים את השמנת עם הדבש, המלח ותמצית הוניל. רגע לפני רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
  2. מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד.
  3. מעבירים את התערובת לכלי ומקררים במקרר 6-8 שעות או עד התגבשות הבלילה.
  4. מוציאים לפני הגשה ומקציפים במיקסר עם בלון הקצפה
רוטב תותים
  1. מחממים בסיר את כל המרכיבים כ- 10 דקות על אש בינונית.
  2. מוציאים, טוחנים ומקררים
פירורי עוגה
  1. מערבבים את קמח השקדים ופירורי העוגיות ומקפיצים קלות עם החמאה בסיר על אש בינונית כ- 2-3 דקות
הרכבת המנה
  1. בתחתית כוס ליפתן או צנצנת אישית שמים שכבה של הפירורים.
  2. מעל יוצקים מקרם השוקולד על קצת מעל ממחצית הכוס/צנצנת.
  3. שמים עוד שכבה דקה של פירורים ומעל את רוטב התותים
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך

2015-02-02

קינוח פשוט ונפלא וללא גלוטן מיותר לציין.

אין בעיה להחליף את התותים לפרי עונה אחר. כמובן שעדיף משהו שהוא מעט חמצמץ כגון קווי או משהו בסגנון, אבל מבטיח לכם שזה הולך נפלא עם הכל.

שי ללא גלוטן

קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
Print Recipe
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
Print Recipe
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקןת
זמן בישול זמן המתנה
10-15 דקות 6-8 שעות
מרכיבים
קרם שוקולד
רוטב
פרורים
מנות: מנות
הוראות
  1. מחממים את השמנת עם הדבש, המלח ותמצית הוניל. רגע לפני רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
  2. מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד.
  3. מעבירים את התערובת לכלי ומקררים במקרר 6-8 שעות או עד התגבשות הבלילה.
  4. מוציאים לפני הגשה ומקציפים במיקסר עם בלון הקצפה
רוטב תותים
  1. מחממים בסיר את כל המרכיבים כ- 10 דקות על אש בינונית.
  2. מוציאים, טוחנים ומקררים
פירורי עוגה
  1. מערבבים את קמח השקדים ופירורי העוגיות ומקפיצים קלות עם החמאה בסיר על אש בינונית כ- 2-3 דקות
הרכבת המנה
  1. בתחתית כוס ליפתן או צנצנת אישית שמים שכבה של הפירורים.
  2. מעל יוצקים מקרם השוקולד על קצת מעל ממחצית הכוס/צנצנת.
  3. שמים עוד שכבה דקה של פירורים ומעל את רוטב התותים
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן