קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך

2015-02-02
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

קינוח פשוט ונפלא וללא גלוטן מיותר לציין.

אין בעיה להחליף את התותים לפרי עונה אחר. כמובן שעדיף משהו שהוא מעט חמצמץ כגון קווי או משהו בסגנון, אבל מבטיח לכם שזה הולך נפלא עם הכל.

שי ללא גלוטן

קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
Print Recipe
    מנות זמן הכנה
    5 מנות 30 דקןת
    זמן בישול זמן המתנה
    10-15 דקות 6-8 שעות
    מנות זמן הכנה
    5 מנות 30 דקןת
    זמן בישול זמן המתנה
    10-15 דקות 6-8 שעות
    קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
    Print Recipe
      מנות זמן הכנה
      5 מנות 30 דקןת
      זמן בישול זמן המתנה
      10-15 דקות 6-8 שעות
      מנות זמן הכנה
      5 מנות 30 דקןת
      זמן בישול זמן המתנה
      10-15 דקות 6-8 שעות
      מרכיבים
      קרם שוקולד
      רוטב
      פרורים
      מנות: מנות
      הוראות
      1. מחממים את השמנת עם הדבש, המלח ותמצית הוניל. רגע לפני רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
      2. מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד.
      3. מעבירים את התערובת לכלי ומקררים במקרר 6-8 שעות או עד התגבשות הבלילה.
      4. מוציאים לפני הגשה ומקציפים במיקסר עם בלון הקצפה
      רוטב תותים
      1. מחממים בסיר את כל המרכיבים כ- 10 דקות על אש בינונית.
      2. מוציאים, טוחנים ומקררים
      פירורי עוגה
      1. מערבבים את קמח השקדים ופירורי העוגיות ומקפיצים קלות עם החמאה בסיר על אש בינונית כ- 2-3 דקות
      הרכבת המנה
      1. בתחתית כוס ליפתן או צנצנת אישית שמים שכבה של הפירורים.
      2. מעל יוצקים מקרם השוקולד על קצת מעל ממחצית הכוס/צנצנת.
      3. שמים עוד שכבה דקה של פירורים ומעל את רוטב התותים
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe