קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
2015-02-02- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
קינוח פשוט ונפלא וללא גלוטן מיותר לציין.
אין בעיה להחליף את התותים לפרי עונה אחר. כמובן שעדיף משהו שהוא מעט חמצמץ כגון קווי או משהו בסגנון, אבל מבטיח לכם שזה הולך נפלא עם הכל.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קרם שוקולד
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 250 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 כפית דבש
- מעט מלח
רוטב
- 150 גרם תות שדה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 כוס מיץ תפוזים
פרורים
- 50 גרם פרורי קלתית של בצק פריך או פרורי עוגיות ללא גלוטן (כמו פתיבר)
- 50 גרם קמח שקדים
- 20 גרם חמאה
מנות: מנות
הוראות
- מחממים את השמנת עם הדבש, המלח ותמצית הוניל. רגע לפני רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
- מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד.
- מעבירים את התערובת לכלי ומקררים במקרר 6-8 שעות או עד התגבשות הבלילה.
- מוציאים לפני הגשה ומקציפים במיקסר עם בלון הקצפה
רוטב תותים
- מחממים בסיר את כל המרכיבים כ- 10 דקות על אש בינונית.
- מוציאים, טוחנים ומקררים
פירורי עוגה
- מערבבים את קמח השקדים ופירורי העוגיות ומקפיצים קלות עם החמאה בסיר על אש בינונית כ- 2-3 דקות
הרכבת המנה
- בתחתית כוס ליפתן או צנצנת אישית שמים שכבה של הפירורים.
- מעל יוצקים מקרם השוקולד על קצת מעל ממחצית הכוס/צנצנת.
- שמים עוד שכבה דקה של פירורים ומעל את רוטב התותים
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך
2015-02-02- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
קינוח פשוט ונפלא וללא גלוטן מיותר לציין.
אין בעיה להחליף את התותים לפרי עונה אחר. כמובן שעדיף משהו שהוא מעט חמצמץ כגון קווי או משהו בסגנון, אבל מבטיח לכם שזה הולך נפלא עם הכל.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קרם שוקולד
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 250 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 כפית דבש
- מעט מלח
רוטב
- 150 גרם תות שדה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 כוס מיץ תפוזים
פרורים
- 50 גרם פרורי קלתית של בצק פריך או פרורי עוגיות ללא גלוטן (כמו פתיבר)
- 50 גרם קמח שקדים
- 20 גרם חמאה
מנות: מנות
הוראות
- מחממים את השמנת עם הדבש, המלח ותמצית הוניל. רגע לפני רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
- מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד.
- מעבירים את התערובת לכלי ומקררים במקרר 6-8 שעות או עד התגבשות הבלילה.
- מוציאים לפני הגשה ומקציפים במיקסר עם בלון הקצפה
רוטב תותים
- מחממים בסיר את כל המרכיבים כ- 10 דקות על אש בינונית.
- מוציאים, טוחנים ומקררים
פירורי עוגה
- מערבבים את קמח השקדים ופירורי העוגיות ומקפיצים קלות עם החמאה בסיר על אש בינונית כ- 2-3 דקות
הרכבת המנה
- בתחתית כוס ליפתן או צנצנת אישית שמים שכבה של הפירורים.
- מעל יוצקים מקרם השוקולד על קצת מעל ממחצית הכוס/צנצנת.
- שמים עוד שכבה דקה של פירורים ומעל את רוטב התותים
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe