Loader

עוגת שוקו וניל פצפוצי שוקולד

2019-02-03

עוגת שוקו וניל פצפוצי שוקולד של אפרת סלוצקין קצפת עם קמח רב תכליתי מסדרת הקמחים "שי של הטבע" וקמח טף, אף הוא מסדרת הקמחים "שי של הטבע".

ברגע שראיתי את העוגה הזו, ישר היה לי זיכרון ילדות של עוגת שיש בסיר פלא על הגז… הריח שהציף את הבית, אבקת הסוכר, מיץ תפוזים סחוט וטרי ובקיצור, עד כניסת השבת, חצי עוגה כבר הייתה נעלמת…

אז בזכות אפרת, יש לנו גם את הנוסח ללא גלוטן ועם תוספת נפלא של קמח טף, אחד מהדגנים הבריאים והמזינים ביותר שיש.
למי שלא יודע, הטף, שהוא ללא גלוטן, כמובן, הוכרז כמזון על (סופר פוד) עשיר מאוד בברזל, חלבון, סידן ובמילים אחרות חגיגית טעמים ובריאות והכל, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂

שי ללא גלוטן

 

עוגת שוקו וניל פצפוצי שוקולד
Print Recipe
עוגת שוקו וניל פצפוצי שוקולד
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות.
  2. מוסיפים את השמן והמיץ תפוזים בזרם דק.
  3. להוסיף את הסוכר וניל אבקת אפיה והקמחים ולערבב ביחד.
  4. להוסיף את השוקולד ציפס.
  5. להוציא רבע מהתערובת להוסיף את ממרח השוקולד ולערבב.
  6. לשפוך לתבנית מחצית מהתערובת הלבנה מעל את החומה ושוב את הלבנה.
  7. לאפות בתנור במשך 45 - 50 דקות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן