עוגת שוקולד ללא גלוטן
2015-12-04- רמת קושי:קל
- Add to favorites
מרכיבים
- 400 גרם תערובת לעוגת שוקולד - שי של הטבע שקית
- 1 כוס סוכר אפשר 1 1/4 אם רוצים עוגה מעט מתוקה יותר
- 4 יחידות ביצים
- 1/2 כוס שמן
- 3/4 1 כוסות חלב
- 250 גרם שמנת מתוקה לגנש
- 100 גרם שוקולד מריר לגנש
מנות: תבנית קוטר 24
הוראות
- מקציפים את הביצים עם הסוכר במיקסר עם בלון הקצפה במהירות גבוה כ- 2 עד 3 דקות, עד קבלת קצפת יציבה.
- מנמיכים למהירות הנמוכה ביותר ומוסיפים לאט ובדופן קערת המיקסר את השמן.
- בעזרת לקקן בודקים, בעדינות, שאין גושי קמח בתחתית הקערה. מעבירים את הבלילה לתבנית. ** מומלץ לשים נייר אפיה בתחתית התבנית - לא חובה
- אופים בתנור שחומם מראש ל 165 כ- 45 דקות. לא פותחים את התנור לפני הזמן!!!
- לאחר 45 בודקים בעזרת קיסם את מרכז העוגה. במידה העוגה עדיין רטובה אופים עוד 5 עד 10 דקות ובודקים שוב
- בינתיים מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד.
- בעזרת שיפוד עץ מחוררים מספר חורים בעוגה בעודה חמה ושופכים את הגנאש על העוגה. הקרם יחדור לעוגה דרך החורים וירטיב אותה מבפנים.
- בתאבון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(1 / 5)
1 People rated this recipe