עוגת הגבינה של אפרת
2020-05-24- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
עוגת גבינה פירורים לכבוד שבועות מבית היוצר של אפרת סלוצקין המופלאה!
משום מה לכולנו יש חשש מסויים מעוגות גבינה. הם נופלות, הם לא מתוקות מספיק והם מפחידות…
עד שאפרת מגיעה ומראה שהכל כל כך פשוט וקל 🙂
אז מי שלא מכיר את אפרת סלוצקין יותר ממוזמן להכנס לאינסטגרם שלה efraty24 להנות ממתכונים נפלאים וגם לבצע הזמנות לשבועות
חש שמח
שי ללא גלוטן
מרכיבים
לבצק
- 200 גרם חמאה קרה
- 1 יח' ביצה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
גבינה
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 יח' שמנת חמוצה
- 350 גרם שמנת מתוקה
- 1 קופסא אינסטנט וניל
- 1 כוס סוכר
- 2 יח' סוכר ווניל
מנות: תבנית
הוראות
הבצק
- לשפוך את הקמח לקערה להוסיף קוביות חמאה ואבקת סוכר ולעבד לפירורים להוסיף את הביצה לעבד לכדור ולהכניס את הבצק לשעה למקרר.
מלית הגבינה
- להקציף הכל ביחד
הרכבת והכנת העוגה
- להוציא את הבצק מהמקרר להשאיר רבע מהבצק בצד לפירורים.
- לשטח את הבצק בתבנית עגולה ולאפות 20 דקות.
- את הרבע בצק לשטח ולאפות בצד התבנית זה לפירורים.
- שהתחתית מתקררת לשפוך מעל את הגבינה לגרד מעל פירורי בצק . ולהכניס למקרר.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe