עוגת גבינה ללא גלוטן
2018-06-15- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת גבינה אישית ללא גלוטן. קלה מאוד להכנה, טעימה בטירוף והכי חשוב, ללא גלוטן - מיותר לציין 🙂
אפשר להכין את העוגה מקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או שימוש בקמחים כגון דוחן, סורגום (דורה לבנה) אמרנט ועוד.
מנות | זמן הכנה |
5 יחידות | 25 דקות |
זמן בישול | זמן המתנה |
25 דקות | 30 דקות |
|
|
עוגת גבינה אישית ללא גלוטן. קלה מאוד להכנה, טעימה בטירוף והכי חשוב, ללא גלוטן - מיותר לציין 🙂
אפשר להכין את העוגה מקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או שימוש בקמחים כגון דוחן, סורגום (דורה לבנה) אמרנט ועוד.
|
מרכיבים
קלתית קמח אופיצה 1
- 200 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
קלתית קמח אופיצה 2
- 35 גרם קמח דוחן
- 35 גרם קמח דורה לבנה
- 30 גרם קמח אמרנט
- 50 גרם עמילן טפיוקה
- 23 גרם עמילן תפו"א
- 7 גרם קסנטן גאם
קלתית - יתר המצרכים
- 100 גרם חמאה
- 40 גרם סוכר
- 1 יח' ביצה
- 1/4 כפית תמצית ווניל
מלית
- 2 יח' ביצים מופרדות
- 50 גר' סוכר
- 125 גר' גבינת שמנת
- 150 גר' גבינה רכה
- 1 כפית גרידת לימון
- 30 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע או דוחן / טף לבן / דורה לבנה / אמרנט
מנות: יחידות
הוראות
קלתית
- קל מאוד.... ללוש בזריזות לבצק אחיד. לקרר כחצי שעה עטוף בניילון נצמד.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe