Loader

מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן

2014-11-06

מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן

קל מאוד להכנה וכמובן שניתן להכין עם הילדים.

קמח השקדים מוסיף המון טעם, אבל אם נודה באמת, לא תמיד יש לנו קמח שקדים בבית ולא הייתי מוותר על המתכון אם אין קמח שקדים.

גם כאן, כמו בכל המתכונים שלי, יש אפשרות להשתמש בתערובת הקמחים מסדרת "שי של הטבע" והפעם בקמח הרב תכליתי או תערובת Mix  טף (נקבל מאפינס שחום) או האפשרות השניה היא לערבב את הקמחים לבד.

שי ללא גלוטן

מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: מאפינס
הוראות
  1. מערבבים בקערה את כל היבשים (למעט הסוכר).
  2. בעזרת מזלג מועכים את הבננות.
  3. מקציפים את הביצים עם הסוכר על מהירות גבוהה כ-6-7 דקות.
  4. מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את תמצית הווניל , השמן והבננות.
  5. לאחר דקה או שתיים של ערבוב ,מוסיפים את תוכן הקערה עם היבשיים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים נוזלים לפי הצורך.
  6. בעזרת מצקת מוזגים את התערובת לתבנית המאפינס ולתנור לכ-20 דקות בחום של 180 מעלות. קל,פשוט וטעים בטירוף והכי חשוב ללא גלוטן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (4)

  1. posted by נינה on 13/12/2015

    שלום ובוקר טוב
    רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכל המתכונים בקמח רב תכליתי במקום במס' סוגי קמחים?

    לתשובתך אודה

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 13/12/2015

      היי,
      אני לא משתמש בתערובות מוכנות כי אז מאבדים את כל אפרט הטעם השונה וכמובן מבחינת ערכים תזונתיים, ערבוב קמחים בבית עדיף, היות ואנו יכולים לשלוט בכמות העמילן שאנחנו מוסיפים.

        הגב
  2. posted by רעות on 26/05/2019

    שלום שי,

    הכנתי ויצא פשוט מעולה, המאפינז הכי טובים שהכנתי- רציתי לומר תודה רבה! בתערובת הקמחים השתמשתי בקמח טף (חצי כוס) קמח דוחן (חצי כוס) קמח שקדים (רבע כוס) וקמח חיטה רגיל (רבע כוס). יצא פשוט מעולה, בטוחה שאכין שוב (אנסה ללא קמח חיטה בכלל).

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן

2014-11-06

מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן

קל מאוד להכנה וכמובן שניתן להכין עם הילדים.

קמח השקדים מוסיף המון טעם, אבל אם נודה באמת, לא תמיד יש לנו קמח שקדים בבית ולא הייתי מוותר על המתכון אם אין קמח שקדים.

גם כאן, כמו בכל המתכונים שלי, יש אפשרות להשתמש בתערובת הקמחים מסדרת "שי של הטבע" והפעם בקמח הרב תכליתי או תערובת Mix  טף (נקבל מאפינס שחום) או האפשרות השניה היא לערבב את הקמחים לבד.

שי ללא גלוטן

מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מאפינס בננה ושקדים ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
12 מאפינס 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: מאפינס
הוראות
  1. מערבבים בקערה את כל היבשים (למעט הסוכר).
  2. בעזרת מזלג מועכים את הבננות.
  3. מקציפים את הביצים עם הסוכר על מהירות גבוהה כ-6-7 דקות.
  4. מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את תמצית הווניל , השמן והבננות.
  5. לאחר דקה או שתיים של ערבוב ,מוסיפים את תוכן הקערה עם היבשיים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים נוזלים לפי הצורך.
  6. בעזרת מצקת מוזגים את התערובת לתבנית המאפינס ולתנור לכ-20 דקות בחום של 180 מעלות. קל,פשוט וטעים בטירוף והכי חשוב ללא גלוטן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן