fbpx

עוגת פאדג' ללא גלוטן

Posted in : קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן

עוגה רכה ונימוחה עם טעמים מאוד חזקים של שוקולד וקפה.
חשוב להשתמש בחומרי גלם איכותיים (שוקולד 60% לפחות, קפה איכותי) על מנת שהחגיגה תהיה מושלמת והיא תהיה!

בתאבון,
שי ללא גלוטן

עוגת פאדג' ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
עוגת פאדג' ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: תבנית 26
הוראות
  1. מתחילים מהסוף – הכנת המוס. מרתיחים מיכל אחד של שמנת מתוקה. לאחר הרתיחה מוסיפים את השוקולד. מערבבים טוב עד שהשוקולד נמס, מצננים ולמקרר ל-3 שעות לפחות.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה המונחת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי). לאחר המסה מורידים מהבן מרי ומוסיפים את החלמונים. חשוב לערבב במהירות על מנת שהחלמונים לא יתבשלו.
  3. מקציפים בעזרת המיקסר את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב. כאשר השוקולד והחמאה נמסים לגמרי מורידים אותם מהאש, ובעזרת מרית גומי מערבבים לתוך התערובת את ליקר הקפה/אספרסו או תמצית הווניל.
  4. בעזרת מרית גומי מקפלים את הקמחים, קסנטאן גאם ואבקת האפייה לתוך השוקולד המומס. צריך להקפיד שלא יישארו גושי קמח. לאחר מכן מקפלים לתוך התערובת את הביצים והסוכר. כאן נזהרים לא "להפיל" את הקצף.
  5. את התערובת יוצקים לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 35 דקות.
  6. מוציאים מהתנור, מניחים את התבנית על רשת צינון למשך חצי שעה.
  7. התחלנו מהסוף ולכן נסיים מהתחלה... מוציאים מהמקרר את התערובת של השוקולד המומס ומקציפים על מהירות גבוהה עם מיכל השמנת הנוסף עד קבלת מוס יציב וחזק.
  8. בעזרת סכין חדה חותכים את העוגה לחצי ברוחבה ומורחים כ-1/4 מכמות המוס. מכסים את תחתית העוגה עם החצי הנותר(פשוט מניחים חלק עליון על תחתון) מורחים את יתרת המוס על חלקו העליון של העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוגת פאדג' ללא גלוטן

Posted in : קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן

עוגה רכה ונימוחה עם טעמים מאוד חזקים של שוקולד וקפה.
חשוב להשתמש בחומרי גלם איכותיים (שוקולד 60% לפחות, קפה איכותי) על מנת שהחגיגה תהיה מושלמת והיא תהיה!

בתאבון,
שי ללא גלוטן

עוגת פאדג' ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
עוגת פאדג' ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 45 דקות
זמן בישול זמן המתנה
35 דקות 3 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: תבנית 26
הוראות
  1. מתחילים מהסוף – הכנת המוס. מרתיחים מיכל אחד של שמנת מתוקה. לאחר הרתיחה מוסיפים את השוקולד. מערבבים טוב עד שהשוקולד נמס, מצננים ולמקרר ל-3 שעות לפחות.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה המונחת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי). לאחר המסה מורידים מהבן מרי ומוסיפים את החלמונים. חשוב לערבב במהירות על מנת שהחלמונים לא יתבשלו.
  3. מקציפים בעזרת המיקסר את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב. כאשר השוקולד והחמאה נמסים לגמרי מורידים אותם מהאש, ובעזרת מרית גומי מערבבים לתוך התערובת את ליקר הקפה/אספרסו או תמצית הווניל.
  4. בעזרת מרית גומי מקפלים את הקמחים, קסנטאן גאם ואבקת האפייה לתוך השוקולד המומס. צריך להקפיד שלא יישארו גושי קמח. לאחר מכן מקפלים לתוך התערובת את הביצים והסוכר. כאן נזהרים לא "להפיל" את הקצף.
  5. את התערובת יוצקים לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 35 דקות.
  6. מוציאים מהתנור, מניחים את התבנית על רשת צינון למשך חצי שעה.
  7. התחלנו מהסוף ולכן נסיים מהתחלה... מוציאים מהמקרר את התערובת של השוקולד המומס ומקציפים על מהירות גבוהה עם מיכל השמנת הנוסף עד קבלת מוס יציב וחזק.
  8. בעזרת סכין חדה חותכים את העוגה לחצי ברוחבה ומורחים כ-1/4 מכמות המוס. מכסים את תחתית העוגה עם החצי הנותר(פשוט מניחים חלק עליון על תחתון) מורחים את יתרת המוס על חלקו העליון של העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.