עוגת גבינה של גילת יובל
2014-11-08- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת גבינה ללא גלוטן
לכבוד חג השבועות גילת יובל , בעלת קונדיטוריה ביתית – מאפים ונפלאות שולחת לנו עוגת גבינה הכי כיפית, הכי של פעם והכי פשוטה…
בתיאבון
ושיהיה חג שמח
גילת יובל – מאפים ונפלאות
עוגה גבינה כזו היא בעצם סופלה (כיוון שאין בה קמח ויש מעט קורנפלור) בכל מקרה היא תצנח בקירור. (השארתה בתנור, פיזור מלח בפינות הבית, או שריפת מרווה לא יעזרו).
הפרדת העוגה מהתבנית בזמן האפייה ולאחריה, מאפשרת מקום לאדים לצאת, וכך הצניחה של העוגה תהיה יותר שווה.
כדאי להכין את העוגה לפחות יום לפני האכילה.
ניתן לפזר למעלה: רוטב פירות יער, קרם שוקולד, קצפת.... וניתן לאכול סתם כך ולהתענג על כל ביס.
מנות | זמן הכנה |
2 אינגליש קייק | 25 דקות |
זמן בישול |
60 דקות |
|
|
עוגה גבינה כזו היא בעצם סופלה (כיוון שאין בה קמח ויש מעט קורנפלור) בכל מקרה היא תצנח בקירור. (השארתה בתנור, פיזור מלח בפינות הבית, או שריפת מרווה לא יעזרו).
הפרדת העוגה מהתבנית בזמן האפייה ולאחריה, מאפשרת מקום לאדים לצאת, וכך הצניחה של העוגה תהיה יותר שווה.
כדאי להכין את העוגה לפחות יום לפני האכילה.
ניתן לפזר למעלה: רוטב פירות יער, קרם שוקולד, קצפת.... וניתן לאכול סתם כך ולהתענג על כל ביס.
|
מרכיבים
- 5 ביצים מופרדות
- 150 - גרם סוכר - 3/4 כוס
- 80 - גרם אינסטנט פודינג וניל
- 50 - גרם קורנפלור - כ-4 כפות
- כף תמצית וניל - אם יש לכם סוכר וניל איכותי, ניתן להחליף 2 כפות סוכר ב-2 כפות סוכר וניל
- 750 - גרם גבינה לבנה - אני משתמשת ב5% שעמדו כמה ימים במקרר (שופכת את הנוזלים)
מנות: אינגליש קייק
הוראות
- בקערה: גבינה, חלמונים, 100 גר' סוכר, וניל, קורנפלור, ופודינג – לערבב היטב
- להקציף במיקסר: חלבונים עם 50 גר' סוכר עד להיווצרות קצף יציב
- לאחד את 2 התערובות תוך כדי קיפול הקצף לגבינה.
- לחמם את התנור ל- 200 מעלות (כן, כן!!!!), לשים בתבנית משומנת ולהכניס לתנור החם.
- לאפות כ-10 דקות עד שהעוגה מתחילה לקבל קרום שחום.
- להוציא החוצה ולהפריד את העוגה מהתבנית בסכין חדה.
- להוריד את טמפרטורת התנור ל-150 (ע"י השארת הדלת פתוחה),להחזיר את העוגה לתנור ולהמשיך לאפות עוד 50 דקות.
- להוציא מהתנור, להפריד שוב בין התבנית לעוגה ולקרר.
- ניתן לפזר על העוגה: רוטב פירות יער, שוקולד, קצפת...
הערות למתכון
עוגת גבינה כזו היא בעצם סופלה (כיוון שאין בה קמח ויש מעט קורנפלור) בכל מקרה היא תצנח בקירור. (השארתה בתנור, פיזור מלח בפינות הבית, או שריפת מרווה לא יעזרו).
הפרדת העוגה מהתבנית בזמן האפייה ולאחריה, מאפשרת מקום לאדים לצאת, וכך הצניחה של העוגה תהיה יותר שווה.
כדאי להכין את העוגה לפחות יום לפני האכילה.
ניתן לפזר למעלה: רוטב פירות יער, קרם שוקולד, קצפת.... וניתן לאכול סתם כך ולהתענג על כל ביס.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגת גבינה של גילת יובל
2014-11-08- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת גבינה ללא גלוטן
לכבוד חג השבועות גילת יובל , בעלת קונדיטוריה ביתית – מאפים ונפלאות שולחת לנו עוגת גבינה הכי כיפית, הכי של פעם והכי פשוטה…
בתיאבון
ושיהיה חג שמח
גילת יובל – מאפים ונפלאות
עוגה גבינה כזו היא בעצם סופלה (כיוון שאין בה קמח ויש מעט קורנפלור) בכל מקרה היא תצנח בקירור. (השארתה בתנור, פיזור מלח בפינות הבית, או שריפת מרווה לא יעזרו).
הפרדת העוגה מהתבנית בזמן האפייה ולאחריה, מאפשרת מקום לאדים לצאת, וכך הצניחה של העוגה תהיה יותר שווה.
כדאי להכין את העוגה לפחות יום לפני האכילה.
ניתן לפזר למעלה: רוטב פירות יער, קרם שוקולד, קצפת.... וניתן לאכול סתם כך ולהתענג על כל ביס.
מנות | זמן הכנה |
2 אינגליש קייק | 25 דקות |
זמן בישול |
60 דקות |
|
|
עוגה גבינה כזו היא בעצם סופלה (כיוון שאין בה קמח ויש מעט קורנפלור) בכל מקרה היא תצנח בקירור. (השארתה בתנור, פיזור מלח בפינות הבית, או שריפת מרווה לא יעזרו).
הפרדת העוגה מהתבנית בזמן האפייה ולאחריה, מאפשרת מקום לאדים לצאת, וכך הצניחה של העוגה תהיה יותר שווה.
כדאי להכין את העוגה לפחות יום לפני האכילה.
ניתן לפזר למעלה: רוטב פירות יער, קרם שוקולד, קצפת.... וניתן לאכול סתם כך ולהתענג על כל ביס.
|
מרכיבים
- 5 ביצים מופרדות
- 150 - גרם סוכר - 3/4 כוס
- 80 - גרם אינסטנט פודינג וניל
- 50 - גרם קורנפלור - כ-4 כפות
- כף תמצית וניל - אם יש לכם סוכר וניל איכותי, ניתן להחליף 2 כפות סוכר ב-2 כפות סוכר וניל
- 750 - גרם גבינה לבנה - אני משתמשת ב5% שעמדו כמה ימים במקרר (שופכת את הנוזלים)
מנות: אינגליש קייק
הוראות
- בקערה: גבינה, חלמונים, 100 גר' סוכר, וניל, קורנפלור, ופודינג – לערבב היטב
- להקציף במיקסר: חלבונים עם 50 גר' סוכר עד להיווצרות קצף יציב
- לאחד את 2 התערובות תוך כדי קיפול הקצף לגבינה.
- לחמם את התנור ל- 200 מעלות (כן, כן!!!!), לשים בתבנית משומנת ולהכניס לתנור החם.
- לאפות כ-10 דקות עד שהעוגה מתחילה לקבל קרום שחום.
- להוציא החוצה ולהפריד את העוגה מהתבנית בסכין חדה.
- להוריד את טמפרטורת התנור ל-150 (ע"י השארת הדלת פתוחה),להחזיר את העוגה לתנור ולהמשיך לאפות עוד 50 דקות.
- להוציא מהתנור, להפריד שוב בין התבנית לעוגה ולקרר.
- ניתן לפזר על העוגה: רוטב פירות יער, שוקולד, קצפת...
הערות למתכון
עוגת גבינה כזו היא בעצם סופלה (כיוון שאין בה קמח ויש מעט קורנפלור) בכל מקרה היא תצנח בקירור. (השארתה בתנור, פיזור מלח בפינות הבית, או שריפת מרווה לא יעזרו).
הפרדת העוגה מהתבנית בזמן האפייה ולאחריה, מאפשרת מקום לאדים לצאת, וכך הצניחה של העוגה תהיה יותר שווה.
כדאי להכין את העוגה לפחות יום לפני האכילה.
ניתן לפזר למעלה: רוטב פירות יער, קרם שוקולד, קצפת.... וניתן לאכול סתם כך ולהתענג על כל ביס.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe