fbpx
    HomeRecipe

בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר
Comments : 1 Posted in : לחמים ומאפים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , ,

בצק עלים ללא גלוטן, אחד מהדברים הכי קשים והכי מסובכים שיש… עד עכשיו! מתכון פשוט וקל בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר, מתכון שכל אחת ואחד יכולים להכין, והטעם? לא פחות ממושלם. מתכון זה נכין מתערובת הקמחים "קמח לבצק דק" מסדרת שי של הטבע, היות ומדובר במתכון מלוח. תערובת זו ("קמח לבצק דק")
Read more

לחמניות בית ספר

לחמניות בית ספר
Comments : 37 Posted in : לחמים ומאפים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , , , ,

לחמניה אוורירית ללא גלוטן, טיפונת מתוקה ומושלמת לבית הספר. אפשר עם תוספת של שומשום למי שאוהב ואפשר גם לוותר…. אפשר ארוכות בסגנון לחמנית נקניקיה ואפשר גם עגולות. אני בד"כ מכין גם וגם וככה יש לנסיכת הגלוטן שלי מגוון. הבצק הוא כמובן אותו בצק. גם במתכון זה, אני שמח לחלוק את שתי אופציות הקמחים הקיימות. שימוש
Read more

פחזניות וניל (פטיסייר) ללא גלוטן

פחזניות וניל (פטיסייר) ללא גלוטן
Comments : 4 Posted in : מתכונים, קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , ,

פחזניות וניל ללא גלוטן פחזניות (עם או ללא גלוטן) יכולות להיות קינוח נפלא או קינוח מאכזב מאוד. הם יכולות להיות קלילות, אווריריות, נימוחות, בעלות ריח משכר ועם מילוי קרם איכותי יהיה לנו חשק לעוד ועוד. מאדיך אם נשים כמות גדולה מידי של ביצים נקבל טעם לוואי של חביתה, עודף קמח יפגע באווריריות ומילוי לא איכותי
Read more

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן
Comments : 2 Posted in : קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , , , ,

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן הרבה עבודה, אבל תוצאה מדהימה וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 אחד מהדברים הטובים בבצק פריך,לנו הצליאקים, זה שהגלוטן אינו משמעותי בו. להפך, בצק פריך עם קמח רגיל עובר "טיפול" מיוחד על מנת שהגלוטן לא יתפתח בו.  לישה מאוד קצרה, קירור הבצק על מנת "להרגיע" את הגלוטן, מעט מאוד
Read more

ניוקי ריקוטה ללא גלוטן

ניוקי ריקוטה ללא גלוטן
Comments : 2 Posted in : מתכונים נוספים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , , ,

 ניוקי ריקוטה ללא גלוטן במתכון זה מחליפה גבינת הריקוטה את תפו"א שבניוקי. התוצאה מופלאה, ניוקי אוורירי, נימוח וקל להכנה. תוספת של רוטב פלפלים קלויים ושמנת תהפוך את המנה למושלמת. היות ולגבינות יש טעמים עזים, בחרתי להשתמש בקמח רב תכליתי  מסדרת שי של הטבע שהוא מאוד עדין בטעם שלו. אם בחרתם לערבב קמחים לבד (אופציה 2) יש
Read more