fbpx

וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה

Posted in : מתכוני הגולשים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , ,

את המתכון הזה קיבלתי אפרת קוכמן שהטילה משימה על סבתא שלה, סבתא סוניה.

חייב להודות שלא הכרתי את השם "וורניקיס" מעולם, אבל למיטב הבנתי זוהי גרסא של הקרפלך (או להפך…).

אז כמובן אלפי תודות לאפרת קוכמן ולסבתא שלה ובתאבון לכולם.

שי ללא גלוטן

 

וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה
Print Recipe
וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
וורניקיס
  1. מרתיחים את המים עם השמן והמלח וכשהם רותחים מוסיפים את הקמח ומערבבים טוב וכשזה לא נדבק לסיר מורידים מהאש.
  2. מקררים ומוסיפים ביצים ככל שמוסיפים יותר ביצים צריך להוסיף יותר קמח עד למרקם אחיד.
  3. לרדד את הבצק לא דק מידיי בשביל שלא יתפורר.
  4. מרדדים את הבצק חתכים לריבועים שמים את המלית באמצע ויוצרים את הצורה של הוורניקיס.
  5. מקפיאים את הוורניקיס(לפני הבישול).
  6. מבשלים, במים רותחים עם מלח ושמן, וכשזה צף זה מוכן. ניתן להגיש עם בצל מטוגן מעל.
למלית
  1. למלית- ניתן להוסיף פירה עם בצל מטוגן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה

Comments : 1 Posted in : מתכוני הגולשים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , ,

את המתכון הזה קיבלתי אפרת קוכמן שהטילה משימה על סבתא שלה, סבתא סוניה.

חייב להודות שלא הכרתי את השם "וורניקיס" מעולם, אבל למיטב הבנתי זוהי גרסא של הקרפלך (או להפך…).

אז כמובן אלפי תודות לאפרת קוכמן ולסבתא שלה ובתאבון לכולם.

שי ללא גלוטן

 

וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה
Print Recipe
וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
וורניקיס
  1. מרתיחים את המים עם השמן והמלח וכשהם רותחים מוסיפים את הקמח ומערבבים טוב וכשזה לא נדבק לסיר מורידים מהאש.
  2. מקררים ומוסיפים ביצים ככל שמוסיפים יותר ביצים צריך להוסיף יותר קמח עד למרקם אחיד.
  3. לרדד את הבצק לא דק מידיי בשביל שלא יתפורר.
  4. מרדדים את הבצק חתכים לריבועים שמים את המלית באמצע ויוצרים את הצורה של הוורניקיס.
  5. מקפיאים את הוורניקיס(לפני הבישול).
  6. מבשלים, במים רותחים עם מלח ושמן, וכשזה צף זה מוכן. ניתן להגיש עם בצל מטוגן מעל.
למלית
  1. למלית- ניתן להוסיף פירה עם בצל מטוגן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

1 COMMENT

One thought on : 1

  • שרון
    מאי 20, 2016 at 7:34 pm

    מה לגבי המילוי?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.