וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה
2016-05-20את המתכון הזה קיבלתי אפרת קוכמן שהטילה משימה על סבתא שלה, סבתא סוניה.
חייב להודות שלא הכרתי את השם "וורניקיס" מעולם, אבל למיטב הבנתי זוהי גרסא של הקרפלך (או להפך…).
אז כמובן אלפי תודות לאפרת קוכמן ולסבתא שלה ובתאבון לכולם.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 1 כוס קמח רב תכליתי - שי של הטבע ועוד קצת לאחר הבישול
- 1 כוס מים
- 4-5 כפות שמן
- 1 ביצה
- מעט מלח
מנות:
הוראות
וורניקיס
- מרתיחים את המים עם השמן והמלח וכשהם רותחים מוסיפים את הקמח ומערבבים טוב וכשזה לא נדבק לסיר מורידים מהאש.
- מקררים ומוסיפים ביצים ככל שמוסיפים יותר ביצים צריך להוסיף יותר קמח עד למרקם אחיד.
- לרדד את הבצק לא דק מידיי בשביל שלא יתפורר.
- מרדדים את הבצק חתכים לריבועים שמים את המלית באמצע ויוצרים את הצורה של הוורניקיס.
- מקפיאים את הוורניקיס(לפני הבישול).
- מבשלים, במים רותחים עם מלח ושמן, וכשזה צף זה מוכן. ניתן להגיש עם בצל מטוגן מעל.
למלית
- למלית- ניתן להוסיף פירה עם בצל מטוגן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
וורניקיס ללא גלוטן של סבתא סוניה
2016-05-20את המתכון הזה קיבלתי אפרת קוכמן שהטילה משימה על סבתא שלה, סבתא סוניה.
חייב להודות שלא הכרתי את השם "וורניקיס" מעולם, אבל למיטב הבנתי זוהי גרסא של הקרפלך (או להפך…).
אז כמובן אלפי תודות לאפרת קוכמן ולסבתא שלה ובתאבון לכולם.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 1 כוס קמח רב תכליתי - שי של הטבע ועוד קצת לאחר הבישול
- 1 כוס מים
- 4-5 כפות שמן
- 1 ביצה
- מעט מלח
מנות:
הוראות
וורניקיס
- מרתיחים את המים עם השמן והמלח וכשהם רותחים מוסיפים את הקמח ומערבבים טוב וכשזה לא נדבק לסיר מורידים מהאש.
- מקררים ומוסיפים ביצים ככל שמוסיפים יותר ביצים צריך להוסיף יותר קמח עד למרקם אחיד.
- לרדד את הבצק לא דק מידיי בשביל שלא יתפורר.
- מרדדים את הבצק חתכים לריבועים שמים את המלית באמצע ויוצרים את הצורה של הוורניקיס.
- מקפיאים את הוורניקיס(לפני הבישול).
- מבשלים, במים רותחים עם מלח ושמן, וכשזה צף זה מוכן. ניתן להגיש עם בצל מטוגן מעל.
למלית
- למלית- ניתן להוסיף פירה עם בצל מטוגן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (1)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by שרון on 20/05/2016
מה לגבי המילוי?