סושי פירות יבשיים – שף מאיר רוזנברג
2015-01-20- רמת קושי:קל
- Add to favorites
סושי פירות יבשים, ללא גלוטן, לכבוד ט"ו בשבט
בט"ו בשבט, מרבים באכילת פירות, וישנם המרבים גם באכילת שבעת המינים בהם נשתבחה ארץ ישראל, ובפרט פירות יבשים ואגוזים למיניהם כגון תאנים, תמרים, צימוקים, חרובים ושקדים.
מאיר רוזנברג שף ראשי במלון רימונים גלי כנרת, אחד מארבעת מלונות הכתר של רשת מלונות רימונים, מציע מתכון של סושי העשוי מפירות יבשים – גיוון מעניין, ייחודי ואחר לפירות היבשים המוכרים והאהובים המסמלים את החג.
חג שמח – שף מאיר רוזנברג.
* הערה חשובה:
פירות יבשים הם כמובן ללא גלוטן, אך יש מקרים, בעיקר בפירות יבשים במשקל, שמקמחים אותם על מנת למנוע הדבקות.
חשוב לבדוק כי מדובר בפירות יבשים המאושרים למאכל לצליאקים.
שי ללא גלוטן
- 200 גרם שזיפים יבשים
- 200 גרם קווי מיובש
- 200 גרם משמש
- 100 גרם פאפיה מיובשת
- 100 גרם פיסטוק חלבי
- את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.
- את הקיווי והפפיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.
- מסדרים על מחצלת סושי "שטיח של שזיפים ושטיח של משמש".
- באמצע מניחים את רצועות הפפיה והקיווי ומפזרים את הפיסטוקים במרכז.
- מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.
- מכניסים את הרולים למקרר לשעה ולאחר חותכים את הסושי לטבעות. * ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
סושי פירות יבשיים – שף מאיר רוזנברג
2015-01-20- רמת קושי:קל
- Add to favorites
סושי פירות יבשים, ללא גלוטן, לכבוד ט"ו בשבט
בט"ו בשבט, מרבים באכילת פירות, וישנם המרבים גם באכילת שבעת המינים בהם נשתבחה ארץ ישראל, ובפרט פירות יבשים ואגוזים למיניהם כגון תאנים, תמרים, צימוקים, חרובים ושקדים.
מאיר רוזנברג שף ראשי במלון רימונים גלי כנרת, אחד מארבעת מלונות הכתר של רשת מלונות רימונים, מציע מתכון של סושי העשוי מפירות יבשים – גיוון מעניין, ייחודי ואחר לפירות היבשים המוכרים והאהובים המסמלים את החג.
חג שמח – שף מאיר רוזנברג.
* הערה חשובה:
פירות יבשים הם כמובן ללא גלוטן, אך יש מקרים, בעיקר בפירות יבשים במשקל, שמקמחים אותם על מנת למנוע הדבקות.
חשוב לבדוק כי מדובר בפירות יבשים המאושרים למאכל לצליאקים.
שי ללא גלוטן
- 200 גרם שזיפים יבשים
- 200 גרם קווי מיובש
- 200 גרם משמש
- 100 גרם פאפיה מיובשת
- 100 גרם פיסטוק חלבי
- את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.
- את הקיווי והפפיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.
- מסדרים על מחצלת סושי "שטיח של שזיפים ושטיח של משמש".
- באמצע מניחים את רצועות הפפיה והקיווי ומפזרים את הפיסטוקים במרכז.
- מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.
- מכניסים את הרולים למקרר לשעה ולאחר חותכים את הסושי לטבעות. * ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe