Loader

עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ

2015-02-21

והפעם תודה ענקית לנועה קורץ שאלתרה (בהצלחה מרובה כפי שאתם רואים…) עוגת ביסקווטים ללא גלוטן וללא חלב.
העוגה כמעט טבעונית והסיבה שהיא לא זה בגלל שיש ביצים בבסקווטים. מי שמוצא ביסקווטים ללא ביצים, יכול בקלות להמיר את העוגה לטבעונית לחלוטין.

בתאבון.

עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ
Print Recipe
עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. טובלים ביסקוויטים/ עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן בקערה שבה מכינים מראש: קפה נמס, מים פושרים וחלב סויה. (טובלים ממש חמש שניות כי הן מתפוררות). מסדרים את העוגיות בתבנית כך שיכסו שכבה ראשונה.
  2. עליהן מורחים שכבה של קצפת: שמנת צמחית, שימורים של קרם קוקוס, פודינג וניל. מערבבים במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה. חוזרים על הפעולות לקבלת 2 שכבות.
  3. לסיום, ממיסים שוקולד מריר עם שמנת ומערבבים עד לקבלת גנאש שוקולד, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ל5 שעות/ למקפיא לשעתיים. תהנו
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ

2015-02-21

והפעם תודה ענקית לנועה קורץ שאלתרה (בהצלחה מרובה כפי שאתם רואים…) עוגת ביסקווטים ללא גלוטן וללא חלב.
העוגה כמעט טבעונית והסיבה שהיא לא זה בגלל שיש ביצים בבסקווטים. מי שמוצא ביסקווטים ללא ביצים, יכול בקלות להמיר את העוגה לטבעונית לחלוטין.

בתאבון.

עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ
Print Recipe
עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. טובלים ביסקוויטים/ עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן בקערה שבה מכינים מראש: קפה נמס, מים פושרים וחלב סויה. (טובלים ממש חמש שניות כי הן מתפוררות). מסדרים את העוגיות בתבנית כך שיכסו שכבה ראשונה.
  2. עליהן מורחים שכבה של קצפת: שמנת צמחית, שימורים של קרם קוקוס, פודינג וניל. מערבבים במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה. חוזרים על הפעולות לקבלת 2 שכבות.
  3. לסיום, ממיסים שוקולד מריר עם שמנת ומערבבים עד לקבלת גנאש שוקולד, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ל5 שעות/ למקפיא לשעתיים. תהנו
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי