עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ
2015-02-21- רמת קושי:קל
- Add to favorites
והפעם תודה ענקית לנועה קורץ שאלתרה (בהצלחה מרובה כפי שאתם רואים…) עוגת ביסקווטים ללא גלוטן וללא חלב.
העוגה כמעט טבעונית והסיבה שהיא לא זה בגלל שיש ביצים בבסקווטים. מי שמוצא ביסקווטים ללא ביצים, יכול בקלות להמיר את העוגה לטבעונית לחלוטין.
בתאבון.
מרכיבים
- 1 כפית נס קפה
- ביסקוויטים/ עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
- 1 כוס מים פושרים
- 1/4 כוס חלב סויה
- 2 גביע גביע שמנת צמחית 1 לעוגה ו-1 לציפוי (גנאש שוקולד)
- 1 קופסת שמורים קרם קוקוס
- 1 חבילה פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד מריר
מנות:
הוראות
- טובלים ביסקוויטים/ עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן בקערה שבה מכינים מראש: קפה נמס, מים פושרים וחלב סויה. (טובלים ממש חמש שניות כי הן מתפוררות). מסדרים את העוגיות בתבנית כך שיכסו שכבה ראשונה.
- עליהן מורחים שכבה של קצפת: שמנת צמחית, שימורים של קרם קוקוס, פודינג וניל. מערבבים במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה. חוזרים על הפעולות לקבלת 2 שכבות.
- לסיום, ממיסים שוקולד מריר עם שמנת ומערבבים עד לקבלת גנאש שוקולד, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ל5 שעות/ למקפיא לשעתיים. תהנו
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן וחלב של נעה קורץ
2015-02-21- רמת קושי:קל
- Add to favorites
והפעם תודה ענקית לנועה קורץ שאלתרה (בהצלחה מרובה כפי שאתם רואים…) עוגת ביסקווטים ללא גלוטן וללא חלב.
העוגה כמעט טבעונית והסיבה שהיא לא זה בגלל שיש ביצים בבסקווטים. מי שמוצא ביסקווטים ללא ביצים, יכול בקלות להמיר את העוגה לטבעונית לחלוטין.
בתאבון.
מרכיבים
- 1 כפית נס קפה
- ביסקוויטים/ עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
- 1 כוס מים פושרים
- 1/4 כוס חלב סויה
- 2 גביע גביע שמנת צמחית 1 לעוגה ו-1 לציפוי (גנאש שוקולד)
- 1 קופסת שמורים קרם קוקוס
- 1 חבילה פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד מריר
מנות:
הוראות
- טובלים ביסקוויטים/ עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן בקערה שבה מכינים מראש: קפה נמס, מים פושרים וחלב סויה. (טובלים ממש חמש שניות כי הן מתפוררות). מסדרים את העוגיות בתבנית כך שיכסו שכבה ראשונה.
- עליהן מורחים שכבה של קצפת: שמנת צמחית, שימורים של קרם קוקוס, פודינג וניל. מערבבים במיקסר עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה. חוזרים על הפעולות לקבלת 2 שכבות.
- לסיום, ממיסים שוקולד מריר עם שמנת ומערבבים עד לקבלת גנאש שוקולד, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ל5 שעות/ למקפיא לשעתיים. תהנו
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe