fbpx

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

Comments : 2 Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן

פסח בלי קניידלך לא בא בחשבון. המתכון של מרי לקניידלך ללא גלוטן.
חג שמח ונטול גלוטן לכולנו!

 

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. בסיר קטן יש להרתיח 1 וחצי כוסות מים + חצי כוס שמן + 1 כף אבקת מרק עוף
  2. בקערה של המקסר יש להקציף 3 ביצים גדולות לקצף
  3. להוסיף 2 וחצי -3 כוסות קמח פצפוצי אורז טחונים דק ,(את פצפוצי האורז טוחנים דק במעבד מזון )
  4. תוך כדי עירבול יש להזליף את הנוזלים לתוך הקערה בעדינות ולערבל עד קבלת עיסה עדינה ואחידה(אם רואים שהעיסה עדין דלילה ניתן להוסיף עוד קמח פצפוצי אורז )
  5. בינתיים יש להרתיח סיר עם מים וקורט אבקת מרק עוף וכשהמים רותחים יש ליצור כדורים בינונים ולשים במים הרותחים לבשל כ15 דק' עם מכסה באלכסון על הסיר.
  6. לאחר הבישול להוציא למסננת וישר לאכול כי זה טעים. ​
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

2s COMMENTS

2 thoughts

  • אורית יעל
    מרץ 30, 2018 at 9:16 am

    הכנתי. יצא מעולה !!!!
    הוספתי בצל מטוגן וקצת מצות (ללא גלוטן) שבורות.
    אני עפה על עצמי מרוב שמחה !!!!
    תודה !!!

  • שרון
    אפריל 8, 2020 at 11:10 am

    כמה קניידלך יוצאים מהמתכון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן

פסח בלי קניידלך לא בא בחשבון. המתכון של מרי לקניידלך ללא גלוטן.
חג שמח ונטול גלוטן לכולנו!

 

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. בסיר קטן יש להרתיח 1 וחצי כוסות מים + חצי כוס שמן + 1 כף אבקת מרק עוף
  2. בקערה של המקסר יש להקציף 3 ביצים גדולות לקצף
  3. להוסיף 2 וחצי -3 כוסות קמח פצפוצי אורז טחונים דק ,(את פצפוצי האורז טוחנים דק במעבד מזון )
  4. תוך כדי עירבול יש להזליף את הנוזלים לתוך הקערה בעדינות ולערבל עד קבלת עיסה עדינה ואחידה(אם רואים שהעיסה עדין דלילה ניתן להוסיף עוד קמח פצפוצי אורז )
  5. בינתיים יש להרתיח סיר עם מים וקורט אבקת מרק עוף וכשהמים רותחים יש ליצור כדורים בינונים ולשים במים הרותחים לבשל כ15 דק' עם מכסה באלכסון על הסיר.
  6. לאחר הבישול להוציא למסננת וישר לאכול כי זה טעים. ​
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.