Loader

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

2014-11-08

לא נמצאו תמונות נוספות.

פסח בלי קניידלך לא בא בחשבון. המתכון של מרי לקניידלך ללא גלוטן.
חג שמח ונטול גלוטן לכולנו!

 

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. בסיר קטן יש להרתיח 1 וחצי כוסות מים + חצי כוס שמן + 1 כף אבקת מרק עוף
  2. בקערה של המקסר יש להקציף 3 ביצים גדולות לקצף
  3. להוסיף 2 וחצי -3 כוסות קמח פצפוצי אורז טחונים דק ,(את פצפוצי האורז טוחנים דק במעבד מזון )
  4. תוך כדי עירבול יש להזליף את הנוזלים לתוך הקערה בעדינות ולערבל עד קבלת עיסה עדינה ואחידה(אם רואים שהעיסה עדין דלילה ניתן להוסיף עוד קמח פצפוצי אורז )
  5. בינתיים יש להרתיח סיר עם מים וקורט אבקת מרק עוף וכשהמים רותחים יש ליצור כדורים בינונים ולשים במים הרותחים לבשל כ15 דק' עם מכסה באלכסון על הסיר.
  6. לאחר הבישול להוציא למסננת וישר לאכול כי זה טעים. ​
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by אורית יעל on 30/03/2018

    הכנתי. יצא מעולה !!!!
    הוספתי בצל מטוגן וקצת מצות (ללא גלוטן) שבורות.
    אני עפה על עצמי מרוב שמחה !!!!
    תודה !!!

      הגב
  2. posted by שרון on 08/04/2020

    כמה קניידלך יוצאים מהמתכון?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

2014-11-08

לא נמצאו תמונות נוספות.

פסח בלי קניידלך לא בא בחשבון. המתכון של מרי לקניידלך ללא גלוטן.
חג שמח ונטול גלוטן לכולנו!

 

קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
קניידלך נטולי הגלוטן - מרי בן הרוש
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. בסיר קטן יש להרתיח 1 וחצי כוסות מים + חצי כוס שמן + 1 כף אבקת מרק עוף
  2. בקערה של המקסר יש להקציף 3 ביצים גדולות לקצף
  3. להוסיף 2 וחצי -3 כוסות קמח פצפוצי אורז טחונים דק ,(את פצפוצי האורז טוחנים דק במעבד מזון )
  4. תוך כדי עירבול יש להזליף את הנוזלים לתוך הקערה בעדינות ולערבל עד קבלת עיסה עדינה ואחידה(אם רואים שהעיסה עדין דלילה ניתן להוסיף עוד קמח פצפוצי אורז )
  5. בינתיים יש להרתיח סיר עם מים וקורט אבקת מרק עוף וכשהמים רותחים יש ליצור כדורים בינונים ולשים במים הרותחים לבשל כ15 דק' עם מכסה באלכסון על הסיר.
  6. לאחר הבישול להוציא למסננת וישר לאכול כי זה טעים. ​
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי