8 נובמבר, 2014
קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש

פסח בלי קניידלך לא בא בחשבון. המתכון של מרי לקניידלך ללא גלוטן.
חג שמח ונטול גלוטן לכולנו!
קניידלך נטולי הגלוטן – מרי בן הרוש
מרכיבים
- 1.5 - כוסות מים
- 1/2 - כוס שמן
- 1 - כף אבקת מרק עוף ללא גלוטן, כמובן
- 3 - יחידות ביצים
- 2.5-3 - כוסות קמח פצפוצי אורז
מנות:
הוראות
- בסיר קטן יש להרתיח 1 וחצי כוסות מים + חצי כוס שמן + 1 כף אבקת מרק עוף
- בקערה של המקסר יש להקציף 3 ביצים גדולות לקצף
- להוסיף 2 וחצי -3 כוסות קמח פצפוצי אורז טחונים דק ,(את פצפוצי האורז טוחנים דק במעבד מזון )
- תוך כדי עירבול יש להזליף את הנוזלים לתוך הקערה בעדינות ולערבל עד קבלת עיסה עדינה ואחידה(אם רואים שהעיסה עדין דלילה ניתן להוסיף עוד קמח פצפוצי אורז )
- בינתיים יש להרתיח סיר עם מים וקורט אבקת מרק עוף וכשהמים רותחים יש ליצור כדורים בינונים ולשים במים הרותחים לבשל כ15 דק' עם מכסה באלכסון על הסיר.
- לאחר הבישול להוציא למסננת וישר לאכול כי זה טעים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
2 thoughts
הכנתי. יצא מעולה !!!!
הוספתי בצל מטוגן וקצת מצות (ללא גלוטן) שבורות.
אני עפה על עצמי מרוב שמחה !!!!
תודה !!!
כמה קניידלך יוצאים מהמתכון?