Loader

מתכון מרכיבים: מלח

פיתות חומוס ללא גלוטן

פיתות עדשים אדומות

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פיתות עדשים ללא גלוטן קמח עדשים אדומות הוא אחד מהקמחים,  ללא גלוטן, היותר נוחים שיש. בשל עושרו בחלבונים הוא מאוד מאוד גמיש ונוח לעבודה ולכן אנחנו יכולים לשים כמות קטנה יותר קסנטן גאם (או כל תחליף גלוטן אחר), צבעו האדום נעלם באפייה והופך להיות לבן וטעם העדשים אינו מורגש. שי ...

קראו עוד
פיתות חומוס ללא גלוטן

פיתות קינואה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פיתות קינואה ללא גלוטן פיתות הקינואה הם לאוהבי הז'אנר ללא כל צל של ספק. לקינואה יתרונות רבים. מדובר בקמח עשיר בחלבונים, עשירה בחומצות אמינו החיוניות לגוף(כאלו שהגוף לא יודע לייצר בעצמו ולכן הוא זקוק להם ממקור חיצוני), עשירה בסיבים תזונתיים, זרחן,ברזל ומגנזיום. בקיצור חגיגה בריאותית. החיסרון הבולט של הקינואה הוא טעמו ...

קראו עוד
לחם רוויון ללא גלוטן

לחם רוויון עם צימוקים

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם רוויון עם צימוקים וללא גלוטן – מיותר לציין לחם מגניב ב- 5 דקות עבודה. ללא שמרים, ללא התפחה וללא גלוטן. טעים בטירוף, כמעט ללא עבודה אבל יחסית מתפורר מהר מאוד (אחרי יום – יום וחצי). הפתרון פשוט מאוד…לחסל אותו מייד 🙂 כמובן, ששתי אופציות הקמחים נמצאים גם במתכון זה. ...

קראו עוד