Loader

ארטיק קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן

2022-08-13

ארטיק מושלם וללא גלוטן – מיותר לציין.
כולם בטרפת על ארטיק קראנץ' פיסטוק. אי אפשר למצוא… אבל אפשר להכין ודי בקלות!
חייב להודות שלא טעמתי את המקור (אי אפשר למצוא, כבר אמרנו… ?) אבל בטוח שהגרסה הביתית, ללא גלוטן, עולה על המקור.

ארטיק פיסטוק ושוקולד לבן
Print Recipe
מנות
8 יחידות
זמן המתנה
8 שעות
מנות
8 יחידות
זמן המתנה
8 שעות
ארטיק פיסטוק ושוקולד לבן
Print Recipe
מנות
8 יחידות
זמן המתנה
8 שעות
מנות
8 יחידות
זמן המתנה
8 שעות
מרכיבים
מנות: יחידות
הוראות
ליבת הארטיק
  1. ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם מעט חלב, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. טוחנים את הפיסטוק עד לקבלת עיסה דקה וגרגרית. מוסיפים כפית מהעיסה אל השוקולד הלבן ומערבבים.
  3. על נייר אפייה, מורחים שכבה עבה של השוקולד באליפסות ארוכות. מניחים מקל ארטיק לאורך כל אליפסה כזאת, ומכסים את המקל עם עוד קצת מתערובת השוקולד.
  4. מכניסים את הליבות למקפיא למשך כשעה עד שהן מתקשות.
מלית והרכבת הארטיק
  1. מקציפים את השמנת המתוקה עד להיווצרות קצפת יציבה.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז ושלוש כפיות מהפיסטוק הטחון ומערבבים.
  3. מוציאים את ליבות הארטיק מההקפאה.
  4. ממלאים כל תבנית ארטיק עד החצי שלה. מוסיפים את המקל עם הליבה עליו, ומכסים אותה עם שאר בלילת הארטיק.
  5. מכסים את התבנית ומכניסים אותה למקפיא לכ5-6 שעות להתקשות.
הכנת הציפוי
  1. ממיסים 400 גרם שוקולד לבן ביחד עם מעט חלב, ומערבבים לקבלת תערובת חלקה.
  2. מוסיפים את שארית הפיסטוק ואת פצפוצי האורז, מערבבים ומניחים לתערובת להצטנן מעט. מעבירים לכלי ארוך וצר.
  3. מוציאים את הארטיקים מההקפאה, וטובלים כל ארטיק בתערובת הציפוי עד שהוא מכוסה לחלוטין. אפשר להיעזר בסכין או כפית כדי לכסות.
  4. מניחים את הארטיקים המצופים על נייר אפייה, ומכניסים להקפאה אחרונה של כשעה או עד שהציפוי מתקשה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe