ארטיק קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן
2022-08-13ארטיק מושלם וללא גלוטן – מיותר לציין.
כולם בטרפת על ארטיק קראנץ' פיסטוק. אי אפשר למצוא… אבל אפשר להכין ודי בקלות!
חייב להודות שלא טעמתי את המקור (אי אפשר למצוא, כבר אמרנו… ?) אבל בטוח שהגרסה הביתית, ללא גלוטן, עולה על המקור.





מרכיבים
- 300 גרם פיסטוק
- 500 גרם שוקולד לבן
- 250 מיליליטר שמנת מתוקה
- שש כפות חלב מרוכז
- חופן פצפוצי אורז
- מעט חלב
מנות: יחידות
הוראות
ליבת הארטיק
- ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם מעט חלב, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- טוחנים את הפיסטוק עד לקבלת עיסה דקה וגרגרית. מוסיפים כפית מהעיסה אל השוקולד הלבן ומערבבים.
- מכניסים את הליבות למקפיא למשך כשעה עד שהן מתקשות.
מלית והרכבת הארטיק
הכנת הציפוי
- ממיסים 400 גרם שוקולד לבן ביחד עם מעט חלב, ומערבבים לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את שארית הפיסטוק ואת פצפוצי האורז, מערבבים ומניחים לתערובת להצטנן מעט. מעבירים לכלי ארוך וצר.
- מניחים את הארטיקים המצופים על נייר אפייה, ומכניסים להקפאה אחרונה של כשעה או עד שהציפוי מתקשה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe