fbpx

עוגיות שושנים – ברדברי

Posted in : כללי on by : שי ללא גלוטן

עוגיות שושנים ללא גלוטן
Print Recipe
עוגיות שושנים ללא גלוטן מקמח רב תכליתי - שי של הטבע, של האחד והיחיד אבנר מברדברי. עוגיות מדהימות, טעימות בטירוף עם זיכרון ילדות וטעם אמתי. לא תעשייתי ולא "בכאילו"
מנות
25 יח'
מנות
25 יח'
עוגיות שושנים ללא גלוטן
Print Recipe
עוגיות שושנים ללא גלוטן מקמח רב תכליתי - שי של הטבע, של האחד והיחיד אבנר מברדברי. עוגיות מדהימות, טעימות בטירוף עם זיכרון ילדות וטעם אמתי. לא תעשייתי ולא "בכאילו"
מנות
25 יח'
מנות
25 יח'
מרכיבים
מנות: יח'
הוראות
  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה קרה ושמנת חמוצה (החמאה נשארת גושית וזה בסדר)
  2. מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם ומערבבים היטב
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב לתערובת אחידה, שימו לב שלא מתקבל כדור בצק, הבצק מעט דביק אבל יכול בקלות להתגבש לכדור, אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח (20-30 גר')
  4. עוטפים את הכדור בניילון ומכניסים למקרר.
  5. שוטפים היטב את קערת המיקסר, ומייבשים. מקציפים חלבונים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף מבריק ויציב, ומפסיקים את פעולת המיקסר.
  6. מוסיפים לקצף את אבקת פודינג הוניל, ומערבבים בעדינות עם מרית בתנועות קיפול לתערובת אחידה.
  7. מוציאים את הבצק מהמקרר, ומקמחים משטח עבודה. מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  8. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומרדדים כל חלק למלבן בינוני בערך בעובי 3 מ״מ.
  9. בעזרת פלטה או גב כף מורחים 1/3 מהמרנג על גבי הבצק ומיישרים. מגלגלים את הבצק לרולדה, זה בסדר אם קצת בורח לכם מרנג מהקצוות זה קורה לכולם לא להילחץ.
  10. חוזרים על הפעולה עם 2 חלקי הבצק הנותרים, ופורסים את הרולדות לשושנים בעובי 1.5 ס״מ.
  11. טיפ חשוב: מניחים את הרולדה על מגש בינוני ומכניסה לפריזר ל 1/4 שעה לפני שאני פורסת זה מבטיח פריסה קלה יותר של הרולדות לשושנים.
  12. מניחים את השושנים במרווחים קטנים על תבנית האפייה כשהחלק הפתוח מונח כלפני מעלה, ואופים 15-17 דקות. העוגיות אמורות להזהיב מעט ועדיין להישאר בהירות, מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
  13. בתאבון !!!
שתף את המתכון
 
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.