fbpx

סופגניות ללא גלוטן – פרווה

Posted in : מתכונים, קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , ,

סופגניות ללא גלוטן - פרווה
Print Recipe
תערובת קמחי מקור להכנת סופגניות מושלמות וללא גלוטן - מיותר לציין. פעם היו סופגניות עם ריבה בלבד ועם גלוטן... היום, בחנוכה, אחד החגים הכי כייפים וטעימים, אפשר גם לנו, הצליאקים, להתפנק עם מגוון אדיר של סופגניות ואפילו קל מאוד להכין אותם. תערובת קמח להכנת סופגניות ללא גלוטן תחת המותג "שי של הטבע" בגרסת הפרווה.
מנות זמן הכנה
10-13 יח' 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מנות זמן הכנה
10-13 יח' 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
סופגניות ללא גלוטן - פרווה
Print Recipe
תערובת קמחי מקור להכנת סופגניות מושלמות וללא גלוטן - מיותר לציין. פעם היו סופגניות עם ריבה בלבד ועם גלוטן... היום, בחנוכה, אחד החגים הכי כייפים וטעימים, אפשר גם לנו, הצליאקים, להתפנק עם מגוון אדיר של סופגניות ואפילו קל מאוד להכין אותם. תערובת קמח להכנת סופגניות ללא גלוטן תחת המותג "שי של הטבע" בגרסת הפרווה.
מנות זמן הכנה
10-13 יח' 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מנות זמן הכנה
10-13 יח' 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מרכיבים
מנות: יח'
הוראות
  1. מכניסים לתוך קערת מיקסר את כל החומרים לפי הסדר הבא: מים, שמרים, תערובת קמח לסופגניות - שי של הטבע, שמן וביצים.
  2. בעזרת וו גיטרה או וו לישה מתחילים לערבב במהירות נמוכה במשך 15-20 שניות ומעלים למהירות בינונית עוד כדקה, עד קבלת בצק אחיד.
  3. בעזרת לקקן מגלגלים את הבצק, בתוך קערת המיקסר, לכדור אחד גדול.
  4. מקמחים טיפונת את הידיים (בכל קמח ללא גלוטן שרוצים) ויוצרים כדורים במשקל של כ110 גרם כל כדור. חשוב לנסות ו"לסגור" את הכדורים ככול האפשר.
  5. מניחים את הכדורים על תבנית עם נייר אפיה ומועכים, ממש קצת, את הכדור.
  6. מתפיחים כ 30 עד 35 דקות.
  7. מחממים מחבת עם שמן על אש נמוכה. גובה השמן במחבת צריך להיות בערך בגובה של חצי סופגניה.
  8. כשהשמן חם אבל לא רותח (בערך 150 מעלות), מניחים בזהירות את הסופגניה במחבת ומטגנים כשתיים עד שלוש דקות בכל צד. אם הסופגניה "נראת" מוכנה בזמן מהיר יותר, כנראה שהשמן חם מידי והבפנים של הסופגניה לא יהיה מוכן. במקרה כזה, יש להנמיך את טמפ' השמן.
  9. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מצננים לפחות 5 דקות ואז מתחילים לחגוג ולהתפרע עם התוספות: אבקת סוכר, ריבה, שוקולד לבן או חום, קרם פיסטוקים, סוכריות ועוד ועוד ועוד.
הערות למתכון

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *