fbpx

גלידת עוגת גבינה ותותי עץ

Posted in : הגלידרייה של שקד on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , , , ,

גלידת עוגת גבינה ותותי עץ
Print Recipe
שבועות, תחילת הקיץ ועונת תותי העץ - שילוב שמגיע רק פעם בשנה, וכיאה לשילוב מיוחד שכזה, הוא גם יוצר מתכונים של פעם בשנה. והפעם, עוגת הגבינה פירורים המסורתית של שבועות מקבלת טוויסט מרענן והופכת לגלידה, שמכילה גם תותי עץ וקראמבל (או שטרוייזל, כל אחד והשם שלו), כי אין באמת דרך טובה יותר להתמודד עם החום הישראלי.
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
גלידת עוגת גבינה ותותי עץ
Print Recipe
שבועות, תחילת הקיץ ועונת תותי העץ - שילוב שמגיע רק פעם בשנה, וכיאה לשילוב מיוחד שכזה, הוא גם יוצר מתכונים של פעם בשנה. והפעם, עוגת הגבינה פירורים המסורתית של שבועות מקבלת טוויסט מרענן והופכת לגלידה, שמכילה גם תותי עץ וקראמבל (או שטרוייזל, כל אחד והשם שלו), כי אין באמת דרך טובה יותר להתמודד עם החום הישראלי.
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
זמן הכנה
30 דקות
זמן המתנה
7 שעות
הוראות
  1. מתחילים מהכנת הקראמבל - מערבבים את הקמח והסוכר בקערה, מוסיפים את קוביות החמאה ובעזרת הידיים מוללים עד להיווצרות פירורים. מפזרים על נייר אפייה ואופים במשך כחצי שעה בחום של 200 מעלות.
  2. ועוברים לבסיס הגלידה - מקציפים במהירות גבוהה את השמנת עד לקבלת קצפת עמידה.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר, ותוך כדי ערבוב מוסיפים את החלב והחלב המרוכז להיווצרות תערובת אחידה.
  4. מועכים את תותי העץ ומוסיפים אותם לתערובת הגלידה. מוסיפים גם את הגבינה, מיץ הלימון וגרידת הלימון.
  5. לאחר שהצטנן מעט, מוסיפים חצי מכמות הקראמבל לבלילה.
  6. מפזרים חצי מכמות הקראמבל הנותרת בקופסה שמותאמת להקפאה, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הגלידה עצמה. את הקראמבל הנותר מפזרים מעל הבלילה, לצד תותי עץ או פירות חתוכים נוספים.
  7. מכניסים את הקופסה למקפיא למשך הלילה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.