Loader

מתכון מרכיבים: וניל

פאבלובה פירות יער ללא גלוטן

פאבלובה במילוי פירות יער

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מרנג נמצא בשימוש נרחב בקונדיטוריה – מקרונים, פאבלובה, נשיקות, מוסים מנופחים במרנג ובעיקר מוסים פרווה (המרנג יוצר בועות מנופחות בשונה ממוס שמנת וזו אופציה מאוד מוצלחת), קרמים (פטסייר עם מרנג), טארט לימון ועליו מרנג, עוגות גבינה ועוגות בחושות  ועוד. ישנם סוגי מרנג שונים: מרנג איטלקי, מרנג צרפתי ומרנג שווצרי בו ...

קראו עוד