דורה לבנה

3 תגובות | אוקטובר 31, 2014

קמח דורה

קמח הדורה(דורה לבנה/סורגום)  הוא אולי הקמח הקרוב ביותר לקמח חיטה בתכונותיו באפייה וזהו ללא צל של ספק יתרונו הגדול.
הדורה עשירה בחלבון, סיבים ומינרלים.
הוא מעט גרגירי ובאופן אישי אני חושב שטעמו מעט דומיננטי.
אני נוהג להשתמש בקמח זה, אך בכמות קטנה יחסית ועם שילוב של קמח עשיר בעמילן(טפיוקה) וזאת על מנת לעדן את טעמו.

shay-logo

תגובות (3)

  1. posted by מירה on מאי 30, 2017

    במה ניתן להחליפו בלחם השקשוקה שלך?

      הגב
  2. posted by שלומי on ינואר 24, 2018

    היכן אפשר להשיג את קמח הדורה?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *