דורה לבנה
קמח הדורה(דורה לבנה/סורגום) הוא אולי הקמח הקרוב ביותר לקמח חיטה בתכונותיו באפייה וזהו ללא צל של ספק יתרונו הגדול.
הדורה עשירה בחלבון, סיבים ומינרלים.
הוא מעט גרגירי ובאופן אישי אני חושב שטעמו מעט דומיננטי.
אני נוהג להשתמש בקמח זה, אך בכמות קטנה יחסית ועם שילוב של קמח עשיר בעמילן(טפיוקה) וזאת על מנת לעדן את טעמו.
posted by מירה on 30/05/2017
במה ניתן להחליפו בלחם השקשוקה שלך?
posted by שלומי on 24/01/2018
היכן אפשר להשיג את קמח הדורה?
posted by שי ללא גלוטן on 10/03/2018
בכל החנויות שבהן מוכרים את התערובות שלי (שי של הטבע).
https://www.shay-glutenfree.com/high-quality-flour/
שי