לחם כפרי מקמח טף, ללא גלוטן, בניחוח איטלקי נותן לנו שילוב מדהים, בעיני, של צבעים (טף כהה עם עגבניות אדומות ועשבי תיבול ירוקים), טעמים ומרקם מופלא והכי חשוב – ללא גלוטן. מה לא נאמר על הדגן המופלא הזה, טף? הוא עשיר בברזל, עשיר בסידן, מכיל את כל שמונת חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם, הוכרז כמזון על ע"י משרד הבריאות האמריקאי והכי חשוב, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 אפשר לעצב את צורתו לפי איך שאוהבים / רוצים, אבל משום מה, לי הוא מתחבר בצורה כפרית עם מעט קמח שפיזרתי למעלה לפני האפייה הנותן לו טיפונת מרירות וגרגיריות המשתלבת נהדר עם המרקם של הלחם. תהנו, שי ללא גלוטן.