טארט פרג
מנות זמן הכנה
1תבנית 28 45דקות
זמן בישול
30דקות
מנות זמן הכנה
1תבנית 28 45דקות
זמן בישול
30דקות
מרכיבים
בצק פריך
תערובת הפרג
הוראות
הכנת הבצק
  1. להכניס את כל המצרכים למעט הביצה והמים למג'ימיקס להפעיל בפולסים, עד שהתערובת הופכת להיות פירורית.
  2. כעת להוסיף ביצה ולהפעיל את המג'ימיקס , כמה סיבובים ויש לנו בצק פריך מושלם( אם הבצק מעט יבש אני מוסיפה מעט מים).
  3. לאסוף את הבצק לעיגול שטוח ,לניילן, לקרר חצי שעה.
  4. לרדד על נייר אפייה,להעביר לתבנית עם תחתית מתפרקת.
  5. לחורר עם מזלג ולהקפיא כחצי שעה.
ההכנת הפרג
  1. בסיר על הגז להרתיח חלב וסוכר
  2. להוסיף חמאה לחכות להמסתה 
  3. להוסיף פרג ולבשל כמה דקות 
  4. להוריד מהגז להוסיף פירורי ביסקוויטים תפוח מגורד, וגרידת לימון. 
  5. לפזר מעל הקלתית ולאפות כ 30 דקות