אמפנדס ללא גלוטן
אמפנדס ללא גלוטן, ממש כמו המקור מקמח בצק דק -שי של הטבע.
מנות זמן הכנה
20יחידות 30דקות
זמן בישול זמן המתנה
20דקות 30דקות
מנות זמן הכנה
20יחידות 30דקות
זמן בישול זמן המתנה
20דקות 30דקות
מרכיבים
לאמפנדס
למילוי
הוראות
הבצק
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד במיקסר / מעבד מזון/ ביד. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים. גם אם לשים במעבד מזון או מיקסר- את הלישה האחרונה עושים ביד. במידת הצורך מוסיפים עוד כפית שמן.
  2. מניחים לבצק לשבת כחצי שעה במקרר לפני רידוד ומילוי.
  3. הבצק גמיש ונוח מאוד ללישה ורידוד! אפשר להגיע לתוצאה של בצק דק מאוד במאפה עם מילוי עשיר ומיעוט בצק.
המילוי
  1. מטגנים את הבצל עם השמן.
  2. כשהוא נעשה שקוף מכניסים את הבשר הטחון, מטגנים היטב ומפוררים היטב. מוסיפים את התיבול.
  3. מטגנים יחד מספר דקות עד להכנה מלאה של הבשר. כשהוא מוכן, מורידים מהאש, מוסיפים לו את הזיתים ואת הפלפל הקצוץ ואת הביצים הקשות החתוכות. מערבבים.
  4. ממלאים עיגולים מהבצק במלית. סוגרים היטב כל מאפה.
  5. מצפים בביצה טרופה.
  6. אופים כ – 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. מוציאים ומתענגים!!