תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים – שף ניר צוק
2014-10-31- רמת קושי:קל
- Add to favorites
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ללא גלוטן
עוד ממתכון מופלא של איש מופלא – ניר צוק.
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ברוטב גבינה כחולה על מצע סלט עלים מוקפץ.
בתאבון – ניר צוק
השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן
מרכיבים
- 2 - ק"ג תאנים קשות
- 200 - גרם פסטוקים קצוצים
- 2 - ראשי בצל קצוץ
- 750 - גרם גבינת עיזים
- 150 - גרם גבינה כחולה
- 250 - מ"ל שמנת מתוקה
- 2 ראשי חסה ערבית
- צרור עלי רוקט
- 4 שיני שום פרוס
- מלח ופלפל
- מיץ לימון - משני לימונים
מנות:
הוראות
לתאנים
- מרוקנים את התאנים בכף פריזיאן.
למילוי
- מערבבים את הפיסטוקים והבצל הקצוצים יחד עם גבינת העיזים.
- ממלאים את התאנים במילוי שהכנו.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- אופים את התאנים 10-15 דקות, עד להשחמה.
לרוטב
- מבשלים יחד גבינה כחולה ושמנת מתוקה.
- מצמצמים עד למרקם קרמי.
לסלט הירוק
- חותכים חסה ורוקט דק.
- פורסים את השום.
- מקפיצים במחבת שום, חסה ורוקט משך 2 דקות.
- מתבלים במלח, פלפל ולימון.
- מסדרים בצלחת את הסלט, מעליו התאנים, והרוטב.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים – שף ניר צוק
2014-10-31- רמת קושי:קל
- Add to favorites
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ללא גלוטן
עוד ממתכון מופלא של איש מופלא – ניר צוק.
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ברוטב גבינה כחולה על מצע סלט עלים מוקפץ.
בתאבון – ניר צוק
השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן
מרכיבים
- 2 - ק"ג תאנים קשות
- 200 - גרם פסטוקים קצוצים
- 2 - ראשי בצל קצוץ
- 750 - גרם גבינת עיזים
- 150 - גרם גבינה כחולה
- 250 - מ"ל שמנת מתוקה
- 2 ראשי חסה ערבית
- צרור עלי רוקט
- 4 שיני שום פרוס
- מלח ופלפל
- מיץ לימון - משני לימונים
מנות:
הוראות
לתאנים
- מרוקנים את התאנים בכף פריזיאן.
למילוי
- מערבבים את הפיסטוקים והבצל הקצוצים יחד עם גבינת העיזים.
- ממלאים את התאנים במילוי שהכנו.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- אופים את התאנים 10-15 דקות, עד להשחמה.
לרוטב
- מבשלים יחד גבינה כחולה ושמנת מתוקה.
- מצמצמים עד למרקם קרמי.
לסלט הירוק
- חותכים חסה ורוקט דק.
- פורסים את השום.
- מקפיצים במחבת שום, חסה ורוקט משך 2 דקות.
- מתבלים במלח, פלפל ולימון.
- מסדרים בצלחת את הסלט, מעליו התאנים, והרוטב.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe