Loader

תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים – שף ניר צוק

2014-10-31

לא נמצאו תמונות נוספות.

תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ללא גלוטן

עוד ממתכון מופלא של איש מופלא – ניר צוק.
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ברוטב גבינה כחולה על מצע סלט עלים מוקפץ.
בתאבון – ניר צוק
השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים - שף ניר צוק
Print Recipe
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים - שף ניר צוק
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
לתאנים
  1. ​מרוקנים את התאנים בכף פריזיאן.
למילוי
  1. מערבבים את הפיסטוקים והבצל הקצוצים יחד עם גבינת העיזים.
  2. ממלאים את התאנים במילוי שהכנו.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. אופים את התאנים 10-15 דקות, עד להשחמה.
לרוטב
  1. מבשלים יחד גבינה כחולה ושמנת מתוקה.
  2. מצמצמים עד למרקם קרמי.
לסלט הירוק
  1. חותכים חסה ורוקט דק.
  2. פורסים את השום.
  3. מקפיצים במחבת שום, חסה ורוקט משך 2 דקות.
  4. מתבלים במלח, פלפל ולימון.
  5. מסדרים בצלחת את הסלט, מעליו התאנים, והרוטב.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים – שף ניר צוק

2014-10-31

לא נמצאו תמונות נוספות.

תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ללא גלוטן

עוד ממתכון מופלא של איש מופלא – ניר צוק.
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ברוטב גבינה כחולה על מצע סלט עלים מוקפץ.
בתאבון – ניר צוק
השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים - שף ניר צוק
Print Recipe
תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים - שף ניר צוק
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
לתאנים
  1. ​מרוקנים את התאנים בכף פריזיאן.
למילוי
  1. מערבבים את הפיסטוקים והבצל הקצוצים יחד עם גבינת העיזים.
  2. ממלאים את התאנים במילוי שהכנו.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. אופים את התאנים 10-15 דקות, עד להשחמה.
לרוטב
  1. מבשלים יחד גבינה כחולה ושמנת מתוקה.
  2. מצמצמים עד למרקם קרמי.
לסלט הירוק
  1. חותכים חסה ורוקט דק.
  2. פורסים את השום.
  3. מקפיצים במחבת שום, חסה ורוקט משך 2 דקות.
  4. מתבלים במלח, פלפל ולימון.
  5. מסדרים בצלחת את הסלט, מעליו התאנים, והרוטב.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי