Loader

קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש

2014-11-08

לא נמצאו תמונות נוספות.

קובה ללא גלוטן

עוד מתכון נפלא של מרי בן הרוש לקובה אורז נטול גלוטן.

 

קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש
Print Recipe
קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש
Print Recipe
מרכיבים
לקובה
מנות:
הוראות
הכנת הבצק
  1. לבשל יחד בסיר את האורז עם המים וטיפה מרק עוף עד שכל המים נספגים
  2. ישר איך שמורידים מהאש למעוך את האורז עם המועך שמועכים פירה
  3. להוסיף לאורז המעוך את הקמח.
  4. להוסיף כוס מים וללוש את העיסה טוב טוב(ניתן להוסיף קמח עד קבלת בצק לא דביק)
  5. לתת לבצק לנוח מכוסה
הכנת המילוי
  1. טגנו את הבשר יחד עם הבצלים הקצוצים(אני קצצתי במעבד מזון ) לטגן טוב.
  2. לתבל בבהרט טיפה, פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף ופלפל שחור לפי טעמכם.
  3. לאחר הטיגון יש לכסות את המחבת עם מכסה ולבשל על אש קטנה כ15 דק.
  4. להעביר למסננת לסינון כל השמן מהבשר ולקרר.
מילוי הקובה
  1. יש לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן.
  2. לקחת כדור מעיסת האורז לפחוס למלא בקצת מילוי בשר לסגור לגלגל ושוב לפחוס.
  3. לטגן במחבת עם שמן קצת עמוק בשמן של המחבת יש לשים טיפה כורכום.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש

2014-11-08

לא נמצאו תמונות נוספות.

קובה ללא גלוטן

עוד מתכון נפלא של מרי בן הרוש לקובה אורז נטול גלוטן.

 

קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש
Print Recipe
קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש
Print Recipe
מרכיבים
לקובה
מנות:
הוראות
הכנת הבצק
  1. לבשל יחד בסיר את האורז עם המים וטיפה מרק עוף עד שכל המים נספגים
  2. ישר איך שמורידים מהאש למעוך את האורז עם המועך שמועכים פירה
  3. להוסיף לאורז המעוך את הקמח.
  4. להוסיף כוס מים וללוש את העיסה טוב טוב(ניתן להוסיף קמח עד קבלת בצק לא דביק)
  5. לתת לבצק לנוח מכוסה
הכנת המילוי
  1. טגנו את הבשר יחד עם הבצלים הקצוצים(אני קצצתי במעבד מזון ) לטגן טוב.
  2. לתבל בבהרט טיפה, פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף ופלפל שחור לפי טעמכם.
  3. לאחר הטיגון יש לכסות את המחבת עם מכסה ולבשל על אש קטנה כ15 דק.
  4. להעביר למסננת לסינון כל השמן מהבשר ולקרר.
מילוי הקובה
  1. יש לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן.
  2. לקחת כדור מעיסת האורז לפחוס למלא בקצת מילוי בשר לסגור לגלגל ושוב לפחוס.
  3. לטגן במחבת עם שמן קצת עמוק בשמן של המחבת יש לשים טיפה כורכום.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי