קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש
2014-11-08קובה ללא גלוטן
עוד מתכון נפלא של מרי בן הרוש לקובה אורז נטול גלוטן.
מרכיבים
לקובה
- 1.5 - כוסות אורז
- 3.25 - כוסות מים
- - מעט מרק עוף
- 1.25 - כוסות קמח תמי או כל קמח אחר ללא גלוטן
- - כוס מים - נוספים
למילוי
- 0.5 - קילו בשר טחון
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- פלפל שחור
- פפריקה אדומה
- אבקת מרק עוף
- - מעט בהרט
מנות:
הוראות
הכנת הבצק
- לבשל יחד בסיר את האורז עם המים וטיפה מרק עוף עד שכל המים נספגים
- ישר איך שמורידים מהאש למעוך את האורז עם המועך שמועכים פירה
- להוסיף לאורז המעוך את הקמח.
- להוסיף כוס מים וללוש את העיסה טוב טוב(ניתן להוסיף קמח עד קבלת בצק לא דביק)
- לתת לבצק לנוח מכוסה
הכנת המילוי
- טגנו את הבשר יחד עם הבצלים הקצוצים(אני קצצתי במעבד מזון ) לטגן טוב.
- לתבל בבהרט טיפה, פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף ופלפל שחור לפי טעמכם.
- לאחר הטיגון יש לכסות את המחבת עם מכסה ולבשל על אש קטנה כ15 דק.
- להעביר למסננת לסינון כל השמן מהבשר ולקרר.
מילוי הקובה
- יש לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן.
- לקחת כדור מעיסת האורז לפחוס למלא בקצת מילוי בשר לסגור לגלגל ושוב לפחוס.
- לטגן במחבת עם שמן קצת עמוק בשמן של המחבת יש לשים טיפה כורכום.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
קובה ללא גלוטן- מרי בן הרוש
2014-11-08קובה ללא גלוטן
עוד מתכון נפלא של מרי בן הרוש לקובה אורז נטול גלוטן.
מרכיבים
לקובה
- 1.5 - כוסות אורז
- 3.25 - כוסות מים
- - מעט מרק עוף
- 1.25 - כוסות קמח תמי או כל קמח אחר ללא גלוטן
- - כוס מים - נוספים
למילוי
- 0.5 - קילו בשר טחון
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- פלפל שחור
- פפריקה אדומה
- אבקת מרק עוף
- - מעט בהרט
מנות:
הוראות
הכנת הבצק
- לבשל יחד בסיר את האורז עם המים וטיפה מרק עוף עד שכל המים נספגים
- ישר איך שמורידים מהאש למעוך את האורז עם המועך שמועכים פירה
- להוסיף לאורז המעוך את הקמח.
- להוסיף כוס מים וללוש את העיסה טוב טוב(ניתן להוסיף קמח עד קבלת בצק לא דביק)
- לתת לבצק לנוח מכוסה
הכנת המילוי
- טגנו את הבשר יחד עם הבצלים הקצוצים(אני קצצתי במעבד מזון ) לטגן טוב.
- לתבל בבהרט טיפה, פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף ופלפל שחור לפי טעמכם.
- לאחר הטיגון יש לכסות את המחבת עם מכסה ולבשל על אש קטנה כ15 דק.
- להעביר למסננת לסינון כל השמן מהבשר ולקרר.
מילוי הקובה
- יש לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן.
- לקחת כדור מעיסת האורז לפחוס למלא בקצת מילוי בשר לסגור לגלגל ושוב לפחוס.
- לטגן במחבת עם שמן קצת עמוק בשמן של המחבת יש לשים טיפה כורכום.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe