קבב ים ללא גלוטן – מתכון של השף ניר צוק
2014-11-02- רמת קושי:קל
- Add to favorites
קבב ים ללא גלוטן – מתכון של השף ניר צוק
השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן
מרכיבים
- 300 גרם פילה דג טחון
- חופן קטן של בזיליקום קצוץ
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- בצל קצוץ לחתיכות
- גירדת לימון
- 2 כפות שמן מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
- עלה רוזמרין
- שן שום
מנות: מנה
הוראות
- טוחנים את הדג.
- מערבבים את הדג עם שאר הרכיבים – הבזיליקום והפטרוזיליה, הבצל, גרידת הלימון והשמן.
- מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
- מניחים על מחבת או על הפלנצ'ה מעט שמן, וגם עלה רוזמרין ושום.
- מכינים קציצות עגולות ושטוחות מתערובת הדג.
- צורבים את הדג על הפלנצ'ה/מחבת, עד להזהבה חיצונית.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
קבב ים ללא גלוטן – מתכון של השף ניר צוק
2014-11-02- רמת קושי:קל
- Add to favorites
קבב ים ללא גלוטן – מתכון של השף ניר צוק
השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן
מרכיבים
- 300 גרם פילה דג טחון
- חופן קטן של בזיליקום קצוץ
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- בצל קצוץ לחתיכות
- גירדת לימון
- 2 כפות שמן מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
- עלה רוזמרין
- שן שום
מנות: מנה
הוראות
- טוחנים את הדג.
- מערבבים את הדג עם שאר הרכיבים – הבזיליקום והפטרוזיליה, הבצל, גרידת הלימון והשמן.
- מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
- מניחים על מחבת או על הפלנצ'ה מעט שמן, וגם עלה רוזמרין ושום.
- מכינים קציצות עגולות ושטוחות מתערובת הדג.
- צורבים את הדג על הפלנצ'ה/מחבת, עד להזהבה חיצונית.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe