עוגת חרובים ללא גלוטן של ענת ויזנסקי לוי
2014-10-30- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת שוקולד חרובים, של ענת, נטולת גלוטן ומוצרי חלב, מאוד קלה להכנה – אינה מצריכה מיקסר.
תהנו – Anat Vizanski Levi
מרכיבים
לעוגה
- 2 - כוסות קמח אורז
- 2 - כפיות אבקת אפייה
- 1/2 - כפית סודה לשתייה
- 1/2 - כפית קסנטאן גאם
- 1/2 - כוס סוכר חום
- 1/2 - כוס שמן
- 2 - כפות חומץ הדרים
- 2 ביצים
- 1/2 - כוס מים
- 1 - כוס חלב סויה - אם אין אפשר חלב אורז
- 3 - כפות אבקת חרובים
לציפוי
- 3 - כפות אבקת אפייה
- 1 - כוס חלב סויה - אם אין אפשר חלב אורז
- 1/2 - כוס קרם קוקוס
- 1/2 - כפית תמצית ווניל
- 2 - כפות סוכר
מנות:
הוראות
עוגה
- בקערה לערבב את כל החומרים יבשים.
- בקערה נוספת לערבב: סוכר+ כל החומרים הרטובים
- להוסיף את החומרים הרטובים לחומרים היבשים
- לאפות בחום 180 מעלות.
קרם
- את כל החומרים לערבב בסיר מעל אש בינונית עד רתיחה, להוריד מהאש ולצפות את העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגת חרובים ללא גלוטן של ענת ויזנסקי לוי
2014-10-30- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת שוקולד חרובים, של ענת, נטולת גלוטן ומוצרי חלב, מאוד קלה להכנה – אינה מצריכה מיקסר.
תהנו – Anat Vizanski Levi
מרכיבים
לעוגה
- 2 - כוסות קמח אורז
- 2 - כפיות אבקת אפייה
- 1/2 - כפית סודה לשתייה
- 1/2 - כפית קסנטאן גאם
- 1/2 - כוס סוכר חום
- 1/2 - כוס שמן
- 2 - כפות חומץ הדרים
- 2 ביצים
- 1/2 - כוס מים
- 1 - כוס חלב סויה - אם אין אפשר חלב אורז
- 3 - כפות אבקת חרובים
לציפוי
- 3 - כפות אבקת אפייה
- 1 - כוס חלב סויה - אם אין אפשר חלב אורז
- 1/2 - כוס קרם קוקוס
- 1/2 - כפית תמצית ווניל
- 2 - כפות סוכר
מנות:
הוראות
עוגה
- בקערה לערבב את כל החומרים יבשים.
- בקערה נוספת לערבב: סוכר+ כל החומרים הרטובים
- להוסיף את החומרים הרטובים לחומרים היבשים
- לאפות בחום 180 מעלות.
קרם
- את כל החומרים לערבב בסיר מעל אש בינונית עד רתיחה, להוריד מהאש ולצפות את העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe