8 נובמבר, 2014
עוגיות שקדים של אתי חן

עוגיות שקדים ללא גלוטן של אתי לפסח.
הם כל כך טעימות, כל כך קלות להכנה שאין לי מושג למה רק לפסח ולא לכל השנה.
הוראות
- מחממים תנור ל- 160 מעלות
- שמים בקערה את החלבונים עם הסוכר ומערבבים בעזרת מטרפה עד שהסוכר נמס בחלבונים. אין צורך להקציף.
- מוסיפים את השקדים, מערבבים טוב על מנת שהשקדים היו מכוסים בבלילה.
- בעזרת שתי כפיות רטובות יוצרים עוגיות קטנות על נייר אפייה.
- אופים כ-10-15 דקות(עד הזהבה), מוציאים, מצננים ונהנים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe