fbpx

חרוסת- אריאלה זר כהן

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , , , , , ,

חרוסת ללא גלוטן

עוד מתכון נפלא לקראת פסח והפעם של אריאלה זר כהן.
האמת שחרוסת כול כך טעימה שכל פסח אנחנו שואלים למה בעצם צריך לחכות לפסח הבא על מנת להכין אותה שוב.
אז אולי לא צריך ואפשר להתענג עלייה כל השנה.
בתיאבון וחג שמח
אריאלה זר כהן
חרוסת- אריאלה זר כהן
Print Recipe
חרוסת- אריאלה זר כהן
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. משרים את השקדים במים רותחים כ 15 דקות ומסירים את הקליפה.
  2. מייבשים.
  3. טוחנים יחד במטחנת בשר את השקדים, אגוזי מלך, צימוקים ותמרים.עד לשלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.
  4. כשעה לפני ההגשה מקלפים את התפוח מרסקים בפומפייה דקה.
  5. מרסקים את הבננה בעזרת מזלג. מוסיפים מחצית מכמות עיסת השקדים, את היין והתבלינים ומערבבים היטב.
  6. את המחצית השנייה של עיסת השקדים שומרים במקרר לחג השני או מכינים לילדים כדורים קטנים וטעימים.
שתף את המתכון
 
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

חרוסת- אריאלה זר כהן

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , , , , , ,

חרוסת ללא גלוטן

עוד מתכון נפלא לקראת פסח והפעם של אריאלה זר כהן.
האמת שחרוסת כול כך טעימה שכל פסח אנחנו שואלים למה בעצם צריך לחכות לפסח הבא על מנת להכין אותה שוב.
אז אולי לא צריך ואפשר להתענג עלייה כל השנה.
בתיאבון וחג שמח
אריאלה זר כהן
חרוסת- אריאלה זר כהן
Print Recipe
חרוסת- אריאלה זר כהן
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. משרים את השקדים במים רותחים כ 15 דקות ומסירים את הקליפה.
  2. מייבשים.
  3. טוחנים יחד במטחנת בשר את השקדים, אגוזי מלך, צימוקים ותמרים.עד לשלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.
  4. כשעה לפני ההגשה מקלפים את התפוח מרסקים בפומפייה דקה.
  5. מרסקים את הבננה בעזרת מזלג. מוסיפים מחצית מכמות עיסת השקדים, את היין והתבלינים ומערבבים היטב.
  6. את המחצית השנייה של עיסת השקדים שומרים במקרר לחג השני או מכינים לילדים כדורים קטנים וטעימים.
שתף את המתכון
 
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.