fbpx

בלינצ’ס של דבורה זרוג שחף

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן

בלינצ׳ס במילוי בשר או גבינה או פטריות – כל שרק תרצו!!!

בתיאבון,

דבורה זרוג שחף

בלינצ'ס של דבורה זרוג שחף
Print Recipe
בלינצ'ס של דבורה זרוג שחף
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. להניח בקערה את קמח תפוחי האדמה ולהוסיף את המים לערבב, בעזרת מטרפה ידנית, זה יהיה קצת קשה לעבוד עם הקמח שנוגעים בו נוזלים אז לאט לאט.
  2. מוסיפים ביצים אחת אחת , שמן וחצי אבקת אפייה ומלח.
  3. טורפים היטב
  4. משמנים מחבת של בלינצ׳ס עם מעט ספריי שמן או שמן שמשחנו עם נייר מגבת
  5. מעבירים בעזרת מצקת עד כיסוי שטח המחבת ושופכים לקערה שארית, מטגנים כדקה ומיד הופכים על נייר אפייה וכך הלאה.
  6. בכל כמה בלינצ׳סים צריך לערבב את הבלילה כי קמח תפוח האדמה מעט שוקע בתחתית.
  7. לפעמים מוסיפים מעט מאוד מים עד לקבלת מרקם טוב.
  8. ממלאים בכל טוב ומטגנים!!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בלינצ’ס של דבורה זרוג שחף

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן

בלינצ׳ס במילוי בשר או גבינה או פטריות – כל שרק תרצו!!!

בתיאבון,

דבורה זרוג שחף

בלינצ'ס של דבורה זרוג שחף
Print Recipe
בלינצ'ס של דבורה זרוג שחף
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. להניח בקערה את קמח תפוחי האדמה ולהוסיף את המים לערבב, בעזרת מטרפה ידנית, זה יהיה קצת קשה לעבוד עם הקמח שנוגעים בו נוזלים אז לאט לאט.
  2. מוסיפים ביצים אחת אחת , שמן וחצי אבקת אפייה ומלח.
  3. טורפים היטב
  4. משמנים מחבת של בלינצ׳ס עם מעט ספריי שמן או שמן שמשחנו עם נייר מגבת
  5. מעבירים בעזרת מצקת עד כיסוי שטח המחבת ושופכים לקערה שארית, מטגנים כדקה ומיד הופכים על נייר אפייה וכך הלאה.
  6. בכל כמה בלינצ׳סים צריך לערבב את הבלילה כי קמח תפוח האדמה מעט שוקע בתחתית.
  7. לפעמים מוסיפים מעט מאוד מים עד לקבלת מרקם טוב.
  8. ממלאים בכל טוב ומטגנים!!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *