8 נובמבר, 2014
בלינצ'ס של דבורה זרוג שחף

בלינצ׳ס במילוי בשר או גבינה או פטריות – כל שרק תרצו!!!
בתיאבון,
דבורה זרוג שחף
הוראות
- להניח בקערה את קמח תפוחי האדמה ולהוסיף את המים לערבב, בעזרת מטרפה ידנית, זה יהיה קצת קשה לעבוד עם הקמח שנוגעים בו נוזלים אז לאט לאט.
- מוסיפים ביצים אחת אחת , שמן וחצי אבקת אפייה ומלח.
- טורפים היטב
- משמנים מחבת של בלינצ׳ס עם מעט ספריי שמן או שמן שמשחנו עם נייר מגבת
- מעבירים בעזרת מצקת עד כיסוי שטח המחבת ושופכים לקערה שארית, מטגנים כדקה ומיד הופכים על נייר אפייה וכך הלאה.
- בכל כמה בלינצ׳סים צריך לערבב את הבלילה כי קמח תפוח האדמה מעט שוקע בתחתית.
- לפעמים מוסיפים מעט מאוד מים עד לקבלת מרקם טוב.
- ממלאים בכל טוב ומטגנים!!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe