Recipe Type: מתכוני הגולשים
רולדת תמרים ללא גלוטן
עוד מתכון של חביבת האתר אפרת סלוצקין – קצפת המופלאה. הפעם מתכון לט"ו בשבט, אבל ללא צל של ספק רולדות תמרים שמתאימות לכ השנה וללא גלוטן מיותר לציין. את התמרים אפשר כמובן להחליף בכל דבר אחר, שוקולד ללא גלוטן, ממרח חלבה ללא גלוטן, ממרח שקדים ללא גלוטן או כל דבר ...
קראו עודטארט פרג
טארט פרג מושלם של אורית חובב הכינוי של פרג הוא – הזהב השחור ולא בכדי. כן כן, יש אנשים שמכורים אליו ואחרים לא מבינים מה אוהבים בו. אני נמנית אם אלו שמכורים אליו זאת אורית, ואני? אני לא נותר לי אלא להסכים איתה! פרג טרי (דגש על טרי) הוא ללא ...
קראו עודאמפנדס ללא גלוטן
את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם. וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך! כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!! תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם ...
קראו עודאמפנדס ללא גלוטן
את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם. וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך! כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!! תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם ...
קראו עודהמבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי
מתכון מעולה להמבורגר צמחוני /טבעוני של טלי אמתי. בהרכבת ההמבורגר משתמשים בביצה, הטבעונים שבנינו יכולים להמיר את הביצה ל- 1/4 כוס חלב אורז + חצי כפית גואר גאם (לא חובה). בתיאבון!
קראו עודהמבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי
מתכון מעולה להמבורגר צמחוני /טבעוני של טלי אמתי. בהרכבת ההמבורגר משתמשים בביצה, הטבעונים שבנינו יכולים להמיר את הביצה ל- 1/4 כוס חלב אורז + חצי כפית גואר גאם (לא חובה). בתיאבון!
קראו עודעוגת גבינה של סיגלית כהן
עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה. אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ...
קראו עודעוגת גבינה של סיגלית כהן
עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה. אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ...
קראו עודעוגת שיש פרווה ללא גלוטן של אורלי חן.
עוגת השיש של אורלי חן, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 בלי הרבה עבודה, בלי הרבה מאמץ או כפי שאורלי הגדירה אותה "עוגה בחושה פרווה לעצלנים אבל טעימה מאוד!!" והאמת… לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי הכי טעימים 🙂 אז תודה מכל הלב לאורלי ששתפה אותנו במתכון שלה. שי ללא גלוטן
קראו עודעוגת שיש פרווה ללא גלוטן של אורלי חן.
עוגת השיש של אורלי חן, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 בלי הרבה עבודה, בלי הרבה מאמץ או כפי שאורלי הגדירה אותה "עוגה בחושה פרווה לעצלנים אבל טעימה מאוד!!" והאמת… לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי הכי טעימים 🙂 אז תודה מכל הלב לאורלי ששתפה אותנו במתכון שלה. שי ללא גלוטן
קראו עודגם כלבים יכולים להיות צליאקים ובמיוחד כלבים מהגזע סטר אירי.
מזל שפיצה ובורקס הם לא המעדן החביב עליהם....
טף - דגן הגדל בעיקר באתיופיה, הוכרז כמזון על מכיל את כל שמונה חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם. הוא עשיר בברזל, מגנזיום, סידן, חלבון וויטמינים והוא קל לעיכול.
בעולם יש יותר מ80,000 זנים מוכרים של אורז !!!
אמרנט - הפלא האצטקי. באמרנט יש פי שלושה סיבים מאשר בחיטה, פי שניים יותר סידן מבחלב, עד 18% חלבונים, עשיר בסידן, בבברזל, בנחושת ובמגנזיום
החומוס מוזכר, כנראה, כבר בתקופת התנ"כ בשמו המקורי "חמצה" כאשר בועז הציע לרות המואביה לרדת על צלחת חומוס... "וַיֹּאמֶר לָה בֹעַז לְעֵת הָאֹכֶל, גֹּשִׁי הֲלֹם וְאָכַלְתְּ מִן הַלֶּחֶם, וְטָבַלְתְּ פִּתֵּךְ בַּחֹמֶץ"
שמה הלועזי של המחלה צליאק, מקורו במילה היוונית קוליאקוס , שפירושה "של הבטן" – כאבי בטן.
לפחות אצל הנסיכה שלי - כאבי בטן הם בהחלט התיאור הנכון 🙁
עֲמִילָן הוא פולימר, רב-סוכר המורכב מיחידות חוזרות של גלוקוז ובמילים אחרות עמילן הוא סוכר. לכן ככול שלועסים יותר את הלחם, כך טעמו נהיה מתוק יותר (שרשרת הסוכרים מתפרקת לגלוקוז).
הפוסטים הנצפים ביותר
- BARBARY – מוצרים ללא גלוטן (3,301)
- חנוכה – החג שלנו! (3,073)