חומוס

אין תגובות | אוקטובר 31, 2014

קמח חומוס

בתור ישראלים, כאלה שחיים בארץ החומוס, הפלאפל, בארץ של מאות אם לא אלפי “חומוסיות” אי אפשר שלא לאהוב את הקטניה הזאת.
החומוס עשיר מאוד בחלבון (17 עד 23 אחוזים), פחממות(כ-60 אחוזים),סיבים תזונתיים, אבץ, חומצה פולית, ויטמין B ו-C ,עשיר בברזל  ואחוז שומן נמוך.
מרקמו חלק ונעים לעבודה ושילובו עם קמח עשיר בעמילן נותן תוצאה מעולה.
חסרונו היחיד לטעמי, הוא טעמו העז והמר לאחר אפייה וזאת אם שמים כמות גדולה מידי.

shay-logo

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *