דוחן

אין תגובות | ספטמבר 17, 2014

אני באופן אישי מאוד אוהב להשתמש בקמח דוחן.

כמו הטף גם הדוחן היינו אחד מהדגנים העתיקים בעולם.

הדוחן עשיר חלבון, ברזל, מגנזיום, בויטמין B2 ו- B3, ויטמין E, חומצת אמינו חיונית מתיונין, סיבים תזונתיים( פי שתיים מאורז מלא) ועוד.

יתרון נוסף(והסיבה האמיתית שאני כל כך אוהב להשתמש בקמח זה) הוא הנוחות בעבודה איתו. טעמו עדין מאוד(מעט אגוזי), מרקמו חלק ובמגע עם מים קל מאוד לעבוד איתו ולעצב את הצורה של המאפה שאנחנו רוצים. גם אחרי האפייה אין לו טעם לוואי.

 דוחן

שי ללא גלוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *