מתכון מרכיבים: שמרים יבשים (או פי 3 שמרים טריים)
פיתות קינואה ללא גלוטן
פיתות קינואה ללא גלוטן פיתות הקינואה הם לאוהבי הז'אנר ללא כל צל של ספק. לקינואה יתרונות רבים. מדובר בקמח עשיר בחלבונים, עשירה בחומצות אמינו החיוניות לגוף(כאלו שהגוף לא יודע לייצר בעצמו ולכן הוא זקוק להם ממקור חיצוני), עשירה בסיבים תזונתיים, זרחן,ברזל ומגנזיום. בקיצור חגיגה בריאותית. החיסרון הבולט של הקינואה הוא טעמו ...
קראו עודפיתות עדשים אדומות
פיתות עדשים ללא גלוטן קמח עדשים אדומות הוא אחד מהקמחים, ללא גלוטן, היותר נוחים שיש. בשל עושרו בחלבונים הוא מאוד מאוד גמיש ונוח לעבודה ולכן אנחנו יכולים לשים כמות קטנה יותר קסנטן גאם (או כל תחליף גלוטן אחר), צבעו האדום נעלם באפייה והופך להיות לבן וטעם העדשים אינו מורגש. שי ...
קראו עוד