Loader

מתכון מרכיבים: שמרים יבשים

רוזלך ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (4 / 5)

רוזלך (עם או בלי גלוטן) הוא מעיין עוגת שמרים לעניים שזה כמובן לטוב ולרע. מאוד קל ופשוט ולהכין רוזלך ללא גלוטן וגם לא צריך יותר מידי מרכיבים. החיסרון בעניין הוא שצריך לאכול אותם מהר, ברגע שהם יוצאים מהתנור. ברוזלך ללא גלוטן (וגם עם גלוטן), להבדיל מעוגת שמרים, אין חמאה, אין ...

קראו עוד

חלת לשבת ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

את הצליאק גילנו לנסיכה שלי לקראת סוף גן חובה. אחד המשברים הגדולים ביותר הייתה כמובן חלת השבת בגן (ובמקרה של הנסיכה, כמובן חלת שבת ללא גלוטן). כמובן, גם ארוחה בערב שישי ללא החלה היא לא אותו הדבר… אז אומנם על החלה שלנו אי אפשר לברך המוציא (למי שזה חשוב) והיא ...

קראו עוד

פיצה טף ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3.7 / 5)

[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]פיצה טף ללא גלוטן הקלות המהירות והנוחות שבה מזמינים היום פיצה הרסה את אחד הפעילויות הכי כפיות במטבח (בכלל התעסקות עם בצק והריח שהוא מפיץ באפייה זה אחד מה-חוויות שיש). פיצה מקמח טף, דוחן, עגבניות טריות, בצל וכו' הופכת משהו שנחשב ג'אנק פוד (בטח ובטח מה שקונים בחוץ) ...

קראו עוד

לחם טף כפרי עם אגוזי מלך

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (4 / 5)

לחם כפרי מקמח טף, ללא גלוטן, עם אגוזי מלך עושה חשק לאכול אותו עם סלט ירקות טרי, הרבה לימון ושמן זית… הניגוב בסוף של שמן הזית והלימון עם הלחם הנפלא הזה עושה חשק לעוד ועוד (שזה פחות טוב…. 🙂 אגוזי המלך מעניקים לו טעם ייחודי וארומה נפלא. מה לא נאמר ...

קראו עוד
עין המן ללא גלוטן - שי ללא גלוטן

עין המן – לחם איטלקי עם ביצה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עין המן של מרוקאים או תימנים? לחם ביצה של האיטלקים? מה זה משנה…העיקר סיבה למסיבה וללא גלוטן מיותר לציין 🙂 את המתכון פיתחתי עבור סדנת הורים וילדים לכבוד פורים (ללוח סדנאות ללא גלוטן לחץ כאן), אבל הוא הופיע עוד פעמיים אצלנו בשבת בבוקר (והסיבה לכך היא שהיו רק שתי שבתות ...

קראו עוד

מונקי ברד – לחם קופים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מונקי ברד – לחם קופים ללא גלוטן – מאיפה השם אל תשאלו אותי… לא מדובר בלחם, אלא בעוגת שמרים ולא, לא מדובר בשום קשר לקופים… אולי בגלל שנהוג לאכול את העוגה הזאת בידיים, פשוט לבצוע ולאכול. לא כמו בני אדם תרבותיים שלא אוכלים עם הידיים….או אולי כי פשוט כולם מתנפלים ...

קראו עוד

מיני פוקצ'ה עם רוטב בולונז

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

מיני פוקצ'ה, ללא גלוטן, עם רוטב בולונז או כל מילוי אחר שאוהבים. על מנת שהבצק יהיה אוורירי מבפנים וקריספי מבחוץ, הבצק צריך להיות די רטוב. הדבר קצת יקשה את העבודה עם הבצק ולכן מומלץ לשמן את קערת ההתפחה. מילוי של הרוטב בולונז (שהוא כמובן בשרי), היינו אופציונאלי וכמובן שכל מילוי ...

קראו עוד

מיני פוקצ'ה עם רוטב בולונז

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

מיני פוקצ'ה, ללא גלוטן, עם רוטב בולונז או כל מילוי אחר שאוהבים. על מנת שהבצק יהיה אוורירי מבפנים וקריספי מבחוץ, הבצק צריך להיות די רטוב. הדבר קצת יקשה את העבודה עם הבצק ולכן מומלץ לשמן את קערת ההתפחה. מילוי של הרוטב בולונז (שהוא כמובן בשרי), היינו אופציונאלי וכמובן שכל מילוי ...

קראו עוד

קראנץ שוקולד

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קראנץ שוקולד היא אחת מהעוגות שלוקחות אותי בחזרה לילדות. הריח המציף את הבית פשוט נפלא ומשכר והבעיה היחידה היא שהעוגה מתחסלת באותו הרגע…. והפתרון לכך הוא כמובן מתכון לשתי עוגות 🙂 נהוג להכין את עוגת השוקולד עם תוספת אגוזים. אצלנו אגוזים לא כל כך הולכים טוב בבית ולעומת זאת נסיכת ...

קראו עוד

לחמניות בית ספר

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחמניה אוורירית ללא גלוטן, טיפונת מתוקה ומושלמת לבית הספר. אפשר עם תוספת של שומשום למי שאוהב ואפשר גם לוותר…. אפשר ארוכות בסגנון לחמנית נקניקיה ואפשר גם עגולות. אני בד"כ מכין גם וגם וככה יש לנסיכת הגלוטן שלי מגוון. הבצק הוא כמובן אותו בצק. גם במתכון זה, אני שמח לחלוק את ...

קראו עוד