Loader

מתכון מרכיבים: שמנת מתוקה

עוגת פאדג' ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגה רכה ונימוחה עם טעמים מאוד חזקים של שוקולד וקפה. חשוב להשתמש בחומרי גלם איכותיים (שוקולד 60% לפחות, קפה איכותי) על מנת שהחגיגה תהיה מושלמת והיא תהיה! בתאבון, שי ללא גלוטן

קראו עוד

קרפ צרפתי ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

קרפ צרפתי ללא גלוטן מתכונים עם קמח גורמים לנו (הצליאקים) במקרה הרע לוותר עליהם ובמקרה הטוב להתחיל ולשבור את הראש באיזה קמח נשתמש על מנת להחליף את הקמח עם הגלוטן. אך אם נבין את מהות הגלוטן בבצק, נבין שבהרבה מאוד מתכונים החיים שלנו ממש קלים. מהות הגלוטן היא להפוך את ...

קראו עוד
פחזניות ללא גלוטן

פחזניות וניל (פטיסייר) ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פחזניות וניל ללא גלוטן פחזניות (עם או ללא גלוטן) יכולות להיות קינוח נפלא או קינוח מאכזב מאוד. הם יכולות להיות קלילות, אווריריות, נימוחות, בעלות ריח משכר ועם מילוי קרם איכותי יהיה לנו חשק לעוד ועוד. מאדיך אם נשים כמות גדולה מידי של ביצים נקבל טעם לוואי של חביתה, עודף קמח ...

קראו עוד
טארט תפוחים אישי - ללא גלוטן

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן הרבה עבודה, אבל תוצאה מדהימה וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 אחד מהדברים הטובים בבצק פריך,לנו הצליאקים, זה שהגלוטן אינו משמעותי בו. להפך, בצק פריך עם קמח רגיל עובר "טיפול" מיוחד על מנת שהגלוטן לא יתפתח בו.  לישה מאוד קצרה, קירור הבצק על מנת ...

קראו עוד
תאנים ממולאים ללא גלוטן - ניר צוק

תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים – שף ניר צוק

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ללא גלוטן עוד ממתכון מופלא של איש מופלא – ניר צוק. תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ברוטב גבינה כחולה על מצע סלט עלים מוקפץ. בתאבון – ניר צוק השף ניר צוק הוא הבעלים של המסעדות קורדליה ונועה, המציעות מנות רבות ומגוונות ללא גלוטן

קראו עוד
פאבלובה פירות יער ללא גלוטן

פאבלובה במילוי פירות יער

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מרנג נמצא בשימוש נרחב בקונדיטוריה – מקרונים, פאבלובה, נשיקות, מוסים מנופחים במרנג ובעיקר מוסים פרווה (המרנג יוצר בועות מנופחות בשונה ממוס שמנת וזו אופציה מאוד מוצלחת), קרמים (פטסייר עם מרנג), טארט לימון ועליו מרנג, עוגות גבינה ועוגות בחושות  ועוד. ישנם סוגי מרנג שונים: מרנג איטלקי, מרנג צרפתי ומרנג שווצרי בו ...

קראו עוד