Loader

מתכון מרכיבים: שמנת לבישול

מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מאפה כרובית – מתכון עם הרבה מצרכים וקל מאוד להכנה. אלו סוג המתכונים האוהבים עלי, יש בהם הרבה מרכיבים, ואם אנחנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים (עלי אורגנו טריים, שמן זית איכותי, גבינות טובות) אז הטעם יוצא מושלם, והמחמאות לא פוסקות. בנוסף המתכון קל מאוד מאוד להכנה ולא מצריך הכנה מיוחדת. ...

קראו עוד

קיש צרפתי נפלא של עדי קאופמן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אז ככה, קוראים לי עדי קאופמן בת 34, בשלנית בייתית של אוכל צמחוני- בריאותי, וגם של חטאים קטנים וגדולים… ממשיכת השושלת האריסטוקרטית בת מעל 100 שנה של הבישול ההונגרי-רומני-ישראלי ואוהבת לפטפט על אוכל… לבלוג של עדי לחצו כאן וזה מה שעדי כתבה על הקמחים שלי…: את הקמח של שי של ...

קראו עוד
קיש בטטה ללא גלוטן

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן. קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו. לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה ...

קראו עוד

ניוקי ריקוטה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

 ניוקי ריקוטה ללא גלוטן במתכון זה מחליפה גבינת הריקוטה את תפו"א שבניוקי. התוצאה מופלאה, ניוקי אוורירי, נימוח וקל להכנה. תוספת של רוטב פלפלים קלויים ושמנת תהפוך את המנה למושלמת. היות ולגבינות יש טעמים עזים, בחרתי להשתמש בקמח רב תכליתי  מסדרת שי של הטבע שהוא מאוד עדין בטעם שלו. אם בחרתם לערבב ...

קראו עוד